به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، جواد چپردار پیش از ظهر امروز _یکشنبه چهاردهم بهمن_ در کمیسیون تلفیق در بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شهرداری، اظهار کرد: سال اول شورای اسلامی سیاست و برنامه مصوب کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به اولویت ساخت پارکهای جدید در محلات و مناطق بود.
وی افزود: این امر به به همت سازمان سیما و منظر شهری بیش از ۳۲ پارک محلهای به وسعت حدود ۲۰ هکتار و بعد از آن پنج پارک جدید موضوعی در مرکز مانند مادر و کودک، پارکرود، باغستان کودک، ولی عصر، امام علی (ع)،معراج، نبوت، چنارستان و بین فازی منطقه ۳ احداث شده و مورد استفاده مردم قرار گرفته است.
عضو شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: سال دوم و سوم به دلیل اولویت مطالبات مردم و مدیریتهای بحران نسبت به احداث ۷۲ چشمه در ۱۳ محله و منطقه اقدام و برای سال ۱۴۰۴ نیز ۱۰۰ چشمه بودجه برای ساخت و راهاندازی جدید مصوب شد.
چپردار عنوان کرد: در پایان این دوره از شورای اسلامی شهر با سیاست شورا، برنامه کمیسیون خدمات شهر و همت سازمان سیما منظر و فضای سبز، هیچ معبر و پارک عمومی بدون سرویسهای بهداشتی برای رفع نیاز و مطالبات مردم باقی نماند.
نظر شما