اجرای ۶۰۰۰ طرح اشتغال‌زایی با اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه با تأکید بر نقش انقلاب اسلامی در حمایت از مستضعفان، گفت: دهه فجر نماد پیروزی عدالت بر تبعیض و فقر است؛ امروز نیز ما با تکیه بر همان آرمان‌ها تلاش می‌کنیم تا با گسترش اشتغال و توانمندسازی اقتصادی، زمینه‌ساز آینده‌ای روشن‌تر برای خانواده‌های تحت حمایت باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا طاهری امروز _شنبه سیزدهم بهمن_ در جمع خبرنگاران از اجرای ۶۰۰۰ طرح اشتغال‌زایی با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان خبر داد و اظهار کرد: نهضت اشتغال‌زایی یکی از برنامه‌های محوری کمیته امداد است که با هدف خودکفایی خانواده‌های تحت حمایت اجرا می‌شود.

وی افزود: این طرح‌ها در قالب مشاغل خرد، خانگی و تولیدی تعریف شده و منابع مالی آن از محل تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی و اعتبارات داخلی تأمین شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تأکید کرد: اجرای این طرح‌ها تنها به پرداخت وام محدود نمی‌شود، بلکه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی شغلی نیز بخش مهمی از این فرایند است.

طاهری اضافه کرد: متقاضیان پس از استعدادسنجی و دریافت مشاوره‌های تخصصی برای گذراندن دوره‌های آموزشی به سازمان فنی و حرفه‌ای و سایر مراکز معتبر معرفی می‌شوند تا با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

وی با اشاره به راهبردهای نظارتی این نهاد تاکید کرد: برای جلوگیری از انحراف در مصرف تسهیلات، پرداخت وام در چند مرحله انجام می‌شود و روند اجرای طرح‌ها به‌صورت مستمر مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ هدف این است که مشاغل ایجاد شده پایدار باشد و افراد تحت حمایت بتوانند از چرخه فقر خارج شده و به کارآفرینانی موفق تبدیل شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با اشاره به حوزه‌های متنوع اشتغال‌زایی، عنوان کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی تا حمایت از کشاورزی، دامپروری، زنبورداری، صنایع‌دستی، حمل‌ونقل و مشاغل فنی و خدماتی همه در برنامه کاری کمیته امداد قرار دارد.

طاهری ادامه داد: این نهاد با همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان، مسیر را برای تحقق استقلال اقتصادی مددجویان هموار کرده است.

وی با تأکید بر نقش انقلاب اسلامی در حمایت از مستضعفان، تاکید کرد: دهه فجر نماد پیروزی عدالت بر تبعیض و فقر است؛ امروز نیز ما با تکیه بر همان آرمان‌ها تلاش می‌کنیم تا با گسترش اشتغال و توانمندسازی اقتصادی، زمینه‌ساز آینده‌ای روشن‌تر را برای خانواده‌های تحت حمایت فراهم کنیم.

کد خبر 835203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.