ساماندهی تبلیغات شهری در تبریز ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن طرح جامع تبلیغات شهری، گفت: باید به مسئله ساماندهی تبلیغات شهری توجه جدی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، غلامرضا احمدی ظهر امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در دویست و سی و نهمین جلسه فوق‌العاده شورای شهر تبریز اظهار کرد: در تبلیغات شهری، شاهد ترویج مصرف‌گرایی هستیم که باید در این حوزه سنجیده‌تر عمل شود و به مکان‌سنجی تبلیغات محلی توجه ویژه شود.

وی بر ضرورت اجرایی شدن طرح جامع تبلیغات شهری و اختصاص دادن تابلوهای نمایشگر سطح شهر به آموزش‌های شهروندی تاکید کرد و افزود: باید به مسئله ساماندهی تبلیغات شهری توجه ویژه ای از سوی مدیریت شهری صورت گیرد.

در ادامه این جلسه، دفترچه تعرفه عوارض محلی پیشنهادی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۴، با حضور اعضای شورای اسلامی شهر تبریز مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس تأکید اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، میزان افزایش بهای خدمات سازمان‌ها، ۳۰ درصد اعلام شد؛ احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه بند ۵ ماده ۲۸ تغییر مبنای نداشته است، عنوان کرد: میزان افزایش در این ماده ۵۰ درصد بوده است. این نرخ ناظر بر بهای خدمات جمع‌آوری است.

بر همین اساس، اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با افزایش ۵۰ درصدی بهای خدمات رفع سد معبر و سامان‌دهی مشاغل موافقت کردند.

حجت‌الاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز با تأکید بر اینکه سد معبر اتفاق خوبی نیست، تاکید کرد: تا زمانی که بازارچه‌های محلی توسط شهرداری ایجاد نشده است، به معضل سد معبر گرفتار هستیم، اما باید دید که چرا شهرداری به ایجاد بازارچه محلی ورود نمی‌کند؟.

علیرضا نوای باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این زمینه خاطرنشان کرد: این بند با ماده ۲۰ شهرداری ارتباط دارد و ضرورت دارد که عملکرد کمیسیون بند ۲۰ بررسی شود.

وی با اشاره به اینکه در کمیسیون بند ۲۰ در مناطق، سلیقه‌ای عمل می‌شود، گفت: باید بررسی شود که آیا بهای خدمات در این خصوص کارساز است؟

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز تأکید کرد: کمیسیون بند ۲۰ باید متمرکز شود چراکه تأثیرگذاری آن حتی از آرای ماده ۱۰۰ نافذتر است و اعتراض به آرای آن وارد نیست.

باغبان گفت: مشاغل مزاحم در تبریز زیاد است و ضرورت دارد که وظیفه مسلم شهرداری بازخوانی شود چرا که این وظیفه از شورا نشأت می‌گیرد؛ اداره این کمیسیون با هدایت عضو شوراست و ایراد به شورا بازمی‌گردد.

روح‌الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بررسی اخذ بهای خدمات اغذیه‌فروشان و خودروهای سیار به‌غیر از محصولات کشاورزی، گفت: این موارد در رفع نیازها و زیست شبانه ضرورت دارد. اگر فرم آن ایجاد شود می‌تواند جاذبه شهری باشد.

وی تأکید کرد: شهرداری باید به نقش سامان‌دهی خود بازگردد و صرفاً بر درآمد تمرکز نداشته باشد. اگر هدف سامان‌دهی است، افزایش تعرفه موجب سامان دهی نخواهد شد.

بر اساس رأی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، بهای سال گذشته در خصوص اخذ بهای خدمات اغذیه‌فروشان و خودروهای سیار به‌غیر از محصولات کشاورزی اعمال خواهد شد و ضرایب مسیرهای پرتردد در این خصوص اعمال خواهد شد.

کد خبر 834487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.