بهره‌برداری از ضلع شمالی پروژه میدان انقلاب تا پایان دهه فجر

شهردار مشهدمقدس گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، ضلع شمالی پروژه میدان انقلاب تا پایان دهه فجر بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا قلندرشریف در بازدید از ضلع شمالی میدان انقلاب اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، مقرر شده است تا در دهه مبارک فجر ضلع شمالی پروژه میدان انقلاب بهره‌برداری شود و اکنون در مراحل نهایی قرار دارد که تا ۲۲ بهمن، آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی افزود: ضلع شمالی پروژه انقلاب شامل شش زیرمجموعه است که موجب تسهیل دسترسی و کاهش ترافیک خواهد شد، همچنین مسیر ورودی پایانه مسافربری را از مسیر عمومی تردد مردم در بزرگراه شهید سلیمانی جدا می‌کنیم و از این طریق با کاهش تداخلات ترافیکی، موجب تسریع دسترسی مردم به مسیرهای مختلف می‌شود.

شهردار مشهد مقدس گفت: فاز دو این پروژه که بخش جنوبی بوده نیز در دست انجام است، بحث اتصال بولوار امام خمینی (ره) به نماز و هزار و ۱۰۰ متر از مسیر کال اقبال نیز در همین پروژه در حال انجام بوده که به صورت هم‌زمان در حال پیشرفت است.

وی افزود: همچنین دسترسی‌های چپگرد و راستگرد تقاطع انقلاب به سمت میدان جهاد و میدان حافظ نیز در دست اجرا است، کل پروژه میدان انقلاب و اتصال بلوار امام خمینی (ره) به نماز نیز تا پایان خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری نهایی خواهد رسید که از این طریق یکی از اتصالات مهم شمال به جنوب مشهد انجام خواهد شد.

قلندرشریف تصریح کرد: اتصال میدان انقلاب به سمت نماز، تأثیر بسیار زیادی در ترافیک محدوده امام خمینی (ره) و شهید سلیمانی خواهد داشت و مردم همچون گذشته در ترافیک این محدوده گرفتار نخواهند شد.

کد خبر 834453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.