به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، مسعود گنجی امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در هفتادوششمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان، ضمن گرامیداشت چهلوششمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی ملت ایران اظهار کرد: دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش اساسی داشتند که تعداد شهدای دانشجو در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ مؤید این موضوع است و دانشجویان، ضمن اینکه نقش مهمی در پیروزی جنگ تحمیلی هم داشتند، در هر کجا که کشور برای سازندگی به وجود آنها نیاز داشته باشد، در آنجا حضور پیدا کرده و تلاش میکنند حلال مشکلات باشند.
وی ضمن اشاره به وظایف دانشگاهها در کلام مقام معظم رهبری مبنی بر «تربیت عالم، تولید علم و جهتدهی سالم به تربیت عالم و تولید علم» افزود: برای رسیدن به این سه وظیفه اصلی دانشگاهها، وظیفه ما از بین بردن دغدغه معیشتی و رفاهی دانشجویان است، بهطوری که دانشجویان در این رابطه با خیال راحت به وظیفه اصلی خود بپردازند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ضمن با اهمیت دانستن توسعه علمی کشور گفت: توسعه علمی کشور نیازمند رعایت «عدالت» در تقسیم منابع رفاهی در اختیار، در بین همه دانشگاههای کشور بر اساس نیازهای امور رفاهی دانشجویان است که با تحقق این موضوع میتوان شاهد توسعه علمی کشور نیز بود.
وی ضمن ارائه گزارش وامهای پرداختی به دانشجویان به مبلغ بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال گفت: به دلیل تخصیص پیدا نکردن قسمتی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان از سوی سازمان برنامه و بودجه و همچنین ستاد ملی جمعیت، صندوق رفاه دانشجویان هنوز نتوانسته است همه وامهای دانشجویان را بپردازد، به محض، تخصیص اعتبار لازم این وامها نیز در اسرع وقت به دانشجویان پرداخت خواهد شد، ضمناً مسئولان سازمان برنامه و بودجه و همچنین ستاد ملی جمعیت قول دادهاند به زودی اقدام به تخصیص لازم خواهند کرد.
فعالیت ۵ دانشگاه مستقل در سیستان و بلوچستان
غلامرضا رضایی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: پنج دانشگاه مستقل در سیستان و بلوچستان فعال هستند که همه اقماری دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشکدههای این دانشگاه بودهاند که امروز به صورت مستقل مشغول ارائه خدمات به دانشجویان هستند.
وی ادامه داد: شاخص آموزش عالی در این استان رشد چشمگیری داشته است و در این استان محروم وجود پنج دانشگاه مستقل بسیار ارزشمند است.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: در هر شهرستانی که دانشگاه داریم، دبیرستان دانشگاه نیز داریم که هر سال حدود ۳۰ نفر قبولی پزشکی از این دانشگاهها داریم.
وی گفت: انتظار داریم ضریب بومیگزینی در این استان پایین آمده است و دانشجویان بتوانند در دانشگاههای بزرگ کشور نیز تحصیل کنند.
نظر شما