حبیب موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده ۲۹ دستگاه در کاهش تصادفات و کاهش سوانح رانندگی مسئولیت دارند و موظف به انجام آن هستند.
وی با اشاره به اینکه هریک از دستگاهها در حوزه فرهنگسازی و همچنین پیشگیری از وقوع حوادث باید تلاش لازم را انجام دهند، گفت: بدون شک کوتاهی یکی از دستگاهها موجب به سرانجام نرسیدن اهداف مربوطه خواهد شد.
رئیس پلیس راهور استان زنجان با بیان اینکه در سالجاری ۳۹ نفر در حوادث درون شهری جان خود را از دست دادهاند، افزود: این تعداد جانباخته آمار بالایی برای استان زنجان محسوب میشود.
موسوی همچنین از مصدوم شدن دو هزار و ۷۵۰ سرنشین در تصادفات سالجاری خبر داد و اضافه کرد: بیشترین تصادفات در این حوزه مربوط به موتورسواران است.
وی ادامه داد: آنطور که آمارها نشان میدهد؛ ۵۰ درصد جانباختگان و ۶۸ درصد مجروحان تصادفات رانندگی موتورسواران هستند.
رئیس پلیس راهور استان زنجان با تاکید بر استفاده از کلاه ایمنی از سوی موتورسواران گفت: بیشترین علت فوت به علت ضربه و به علت استفاده نکردن از کلاه ایمنی رخ داده است.
موسوی با اشاره به اینکه امروزه تصادفات رانندگی به عنوان دومین عامل مرگومیر در کشور مطرح است، گفت: باید با فرهنگسازی رانندگی درست از این حوادث بکاهیم.
وی با اشاره به اینکه تصادف و فوت افراد هزینه سنگینی به جامعه تحمیل میکند، ادامه داد: با وجود اینکه استان زنجان در حوزه ثبت تخلفات هوشمندتر از سایر استانها عمل کرده است اما تصادفات کاهش پیدا نکرده است و همچنان شاهد تخلف و وقوع حوادث زیادی در این حوزه هستیم.
رئیس پلیس راهور استان زنجان با اشاره به اجرای طرح تشدید برخورد با رانندگان متخلف بیان کرد: روزانه پنج هزار اعمال قانون برای خودرو و موتورسیکلتهای متخلف در زنجان انجام میشود که آمار بالایی است.
نظر شما