آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حیات وحش مشاهده نشده است

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری گفت: هر ساله از ابتدای مهر تا پایان اسفند، پایش‌های مشترکی از همه تالاب‌ها و زیستگاه‌های آبی استان صورت می‌گیرد که تاکنون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حیات وحش استان مشاهده نشده است،

محسن کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی بسیار مسری ناشی از ویروس‌های تیپ A است و می‌تواند بسیاری از گونه‌های پرندگان حیات‌وحش و پرندگان اهلی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی افزود: این بیماری به‌عنوان تهدیدی جدی برای سلامت جوامع محلی شناخته می‌شود و می‌تواند تأثیرات منفی روی زندگی افراد و محیط زیست داشته باشد.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری گفت: انتشار ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد در حیات وحش منجر به نابودی و تهدید نسل آن‌ها می‌شود و برنامه‌های حفاظتی را نیز به خطر می‌اندازد.

کریمی ادامه داد: خسارت‌های اقتصادی غیرقابل جبرانی در جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها ناشی از این بیماری به وجود می‌آید و این امر بر معیشت مردم تأثیر می‌گذارد.

وی بیان کرد: افزایش حفاظت فیزیکی زیستگاه‌های تالابی و مراکز تجمع پرندگان آبزی از مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از گسترش بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است، این اقدامات کمک می‌کند تا کانون‌های احتمالی آلودگی شناسایی و کنترل شوند.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه تا کنون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حیات وحش استان مشاهده نشده است، عنوان کرد: هر ساله از ابتدای مهر تا پایان اسفند، پایش‌های مشترکی از تمام تالاب‌ها و زیستگاه‌های آبی استان با همکاری اداره‌کل دامپزشکی چهارمحال‌وبختیاری انجام می‌شود.

کد خبر 834281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.