حجتالاسلام حسن امیری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: در چهارمحالوبختیاری موقوفات به دو دسته انتفاعی و تجاری تقسیم میشوند، موقوفات انتفاعی شامل مساجد، حسینیهها، مدارس، یتیمخانهها و کاروانسراها هستند که بیشتر آنها درآمدی ندارند و برای بهرهبرداری عمومی وقف شدهاند.
وی افزود: موقوفات تجاری، مجتمعهای تجاری و خدمات درمانی در استان هستند که بهتازگی تغییراتی را تجربه کردهاند که منجر به افزایش چشمگیر درآمد آنها شده است، این درآمدها به نیت واقفان هزینه میشوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحالوبختیاری گفت: چهارمحالوبختیاری در سالهای اخیر بهعنوان یکی از استانهای پیشرو در احیای موقوفات شناخته شده و با سرمایهگذاریهای مؤثر در کشاورزی و مدیریت منابع آبی توانسته است درآمدها و خدمات عمومی اوقاف را بهطور قابل توجهی افزایش دهد.
حجتالاسلام امیری ادامه داد: در سالجاری درآمد موقوفات چهارمحالوبختیاری، ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده است، این استان اکنون در مقام سوم رشد درآمد از موقوفات در کشور قرار دارد.
وی تصریح کرد: در استان هزار و ۸۰۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد، حدود ۳۰۰ موقوفه دارای درآمدزایی هستند و نزدیک به هزار و ۲۰۰ موقوفه به مساجد ،۳۲ مدرسه آموزشی و مراکز بهداشتی و خدماتی دیگر نیز به موقوفات تعلق دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحالوبختیاری تاکید کرد: تنوع و گستردگی این موقوفات نشاندهنده توجه به نیازهای اجتماعی و فرهنگی استان است و در توسعه جامعه و تأمین رضایت نیت واقفان قرار دارد.
حجتالاسلام امیری عنوان کرد: اداره کل اوقاف استان با وجود چالشهایی همچون کمبود زیرساختها بهدنبال ایجاد درآمدهای بیشتری از طریق پروژههای مسکونی و کشاورزی است با ادامه این روند امید به رشد بیشتر درآمدها و خدمات اجتماعی در آینده نزدیک وجود دارد.
نظر شما