بانوان در ساخت بیمارستان‌های خیریه در شیراز پیشتاز هستند

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) گفت: بانوان در ساخت بیمارستان‌های خیریه در شیراز پیشتاز هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، جواد شاه‌محمدی در جشن «قدم ۳» که به مناسبت تجلیل از خیران ساخت بیمارستان خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) هم‌زمان با عید مبعث برگزار شد، اظهار کرد: ۷۰ درصد از بیمارستان‌های کشور، دولتی، ۱۳ درصد متعلق به بخش خصوصی، هشت درصد متعلق به سازمان تأمین اجتماعی، شش درصد مربوط به نیروهای مسلح و سه درصد از بیمارستان‌ها خیرساز هستند.

وی افزود: این در حالی است که در کشورهای اروپایی ۱۵ تا ۴۵ درصد از بیمارستان‌ها، غیرانتفاعی یا همان خیریه هستند.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی و ترغیب مردم به مشارکت در کار خیر و ایجاد تسهیلات لازم جهت ساخت مجموعه‌های خیریه توسط دولت از دلایل آمار بالای بیمارستان‌های خیرساز در کشورهای اروپایی است، گفت: شیراز نیز در ایران در این امر پیشتاز است.

وی اضافه کرد: در حالی‌که در کشور تنها سه درصد بیمارستان‌ها خیرساز هستند، اما در شیراز حدود ۳۵ درصد از تخت‌های بیمارستانی توسط نیک‌اندیشان عرصه سلامت ساخته شده است.

شاه‌محمدی ادامه داد: با بررسی بیمارستان‌های ساخته شده پس از انقلاب و با تأسیس مجمع خیران تأمین سلامت فارس به همت افرادی همچون آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب، محمدهادی ایمانیه، محمد تابنده و سایر افراد کارهای بزرگی در امر ساخت بیمارستان‌های خیریه در این کلان‌شهر انجام شده است.

وی یادآور شد: بیمارستان‌های مادر و کودک غدیر، آنکولوژی امیر، حاج‌محمد اسماعیل امتیاز، سوختگی امیرالمومنین (ع)، کوثر و پیوند، سرطان جنوب، توانبخشی و رسول اعظم (ص) در شمار بیمارستان‌های خیرساز پس از انقلاب در شهر شیراز هستند.

شاه‌محمدی با بیان این نکته که بانوان در ساخت بیمارستان‌های خیریه در شیراز پیشتاز هستند، از خیران محوری مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) همچون جناب سیدمهدی موسویان، مرحوم‌سیف‌الله امامی‌راد، مرحوم حاج‌مجید یقطین، حاج‌حمید فهندژ و مرحومه بانو پروین حسن‌شاهی تقدیر کرد.

وی همچنین راه‌اندازی هیئت امنای افتخاری بانوان، افزایش چهار برابری تعداد مراجعان درمانگاه در سه سال گذشته، راه‌اندازی صندوق مددکاری و افزایش ۱۰ برابری تخفیف به بیماران نیازمند، اختصاص وام قرض‌الحسنه درمانی به بیماران دهک یک تاشش با همکاری بنیاد علوی و تأمین مکانی برای اقامت بیمارانی شهرستانی از اقدامات انجام شده در این مؤسسه طی سال گذشته برشمرد و گفت: در ۱۲ ماه گذشته بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان توسط خیران برای ساخت این بیمارستان هزینه شده است که ۱۱۰ میلیارد تومان آن از محل صلح مرحومه بانو پروین حسن‌شاهی حاصل شده است.

شاه‌محمدی ادامه داد: بازنگری نقشه‌های بیمارستان که مربوط به سال ۹۵ بود نیز انجام شد و نقشه‌ها با توجه به نیازهای به روز مردم منطقه و استانداردهای جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌روزرسانی شده است.

وی با اشاره به بتن‌ریزی ماهانه یک‌هزار مترمربعی خاطرنشان کرد: تا شهریور سال آینده، سازه بیمارستان به پایان می‌رسد.

مدیرعامل مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) افزود: بیمارستان در دو فاز به بهره‌برداری می‌رسد که در جشن قدم سال آینده شاهد افتتاح فاز یک آن خواهیم بود.

شاه‌محمدی با اشاره به زیربنای ۴۵ هزار مترمربعی این بیمارستان گفت: حدود ۱۵ هزار مترمربع خاکبرداری ضلع شمالی بیمارستان نیز انجام شده است.

وی یادآور شد: بیمارستان به بخش‌های مختلف تقسیم و با جذب و انتخاب خود خیران این بخش‌ها تکمیل خواهد شد که ۱۰ بخش بیمارستان در فاز نخست به بهره‌برداری می‌رسد و ۱۱ بخش دیگر نیز در فاز دو تکمیل می‌شود.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) با اشاره به روش‌های کمک به ساخت این بیمارستان بیان کرد: خیران می‌توانند با اهدای املاک، پرداخت وجه نقد به صورت بلاعوض، پرداخت وجه به صورت قرض‌الحسنه و سود سپرده‌های بانکی به ساخت بیمارستان کمک کنند.

تبعیت از صفات پیامبر اعظم

آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب، رئیس هیئت امنای مجتمع خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) نیز در این مراسم ضمن تبریک عید مبعث بیان کرد: حضور خیران در این مراسم، محل نزول رحمت الهی است.

وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم اعلام کرده که رسولی به سوی شما آمده که از جنس خودتان است.

آیت‌الله دستغیب با بیان اینکه سخت و دردآور است بر پیامبر آنچه که امت را رنج می‌دهد، گفت: این مهم در واقع بهترین توصیف خداوند برای بزرگترین پیامبرش محسوب می‌شود.

رئیس هیئت امنای مجمع خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) اضافه کرد: پیامبر از جهت دستیابی به مصالح و خیر امت که بالاترین آن ولایت است، تاکید کرده‌اند.

آیت‌الله دستغیب همچنین با برشمردن صفات پیامبر، ایشان را اسوه، الگو و کسی معرفی کرد که می‌توانیم از او تبعیت کنیم.

وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه تأسیس این مجموعه خیر و صلاح به دنبال دارد، گفت: شکی در رضایت خداوند در اموری مانند ساخت بیمارستان وجود ندارد.

ساخت بیمارستان رسول اعظم (ص) جمعیت ۵۰۰ هزار نفری را پوشش خواهد داد

عبدالرحیم رحیم‌پور رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) نیز در این مراسم اظهار داشت: ساخت بیمارستان رسول اعظم (ص) در منطقه محروم جنوب شرقی شیراز طی ماه‌های گذشته آغاز شده است و با تکمیل آن در آینده، جمعیت ۵۰۰ هزار نفری را را پوشش خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: نبود مراکز درمانی تا هشت کیلومتری این بیمارستان، ما را به ساخت بیمارستان حضرت رسول اعظم مصمم کرد.

رحیم‌پور با بیان اینکه محرومیت این بخش از کلان‌شهر شیراز موجب شد تا به یاد و خاطره همسرم و با نام حضرت رسول اعظم ساخت این مؤسسه درمانی را شروع کنیم، افزود: در این راستا کمک خیران برای احداث این مؤسسه نهایت عنایت خداوندی بوده است.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) همچنین از همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های خدمات رسانی همچون، برق منطقه‌ای، آب و فاضلاب و شهرداری شیراز تقدیر کرد.

رحیم‌پور با اشاره به وجود هیئت امنای این مجمع متشکل از ۲۱ عضو و هیئت مدیره آن متشکل از پنج عضو بیان کرد: هیئت مدیره این مؤسسه به صورت هفتگی چگونگی روند ساخت و پیشرفت بیمارستان را بررسی می‌کنند.

بیمارستان رسول اعظم (ص)، هوشمند ساخته می‌شود

وی تصریح کرد: این بیمارستان به یکی از مجهزترین بیمارستان‌های هوشمند کشور در آینده‌ای نزدیک تبدیل خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: از مهندسان مشاور خواسته‌ایم نهایت دقت را برای ساخت بهترین بیمارستان در جنوب کشور به کار گیرند.

به گفته رحیم‌پور، نزدیکی این بیمارستان به فرودگاه و سهولت دسترسی به شهرستان‌های استان فارس از دیگر ویژگی‌های این بیمارستان محسوب می‌شود.

وی همچنین اعلام کرد که در آینده هتلی برای بیماران شهرستان‌های هم‌جوار در مجاورت بیمارستان متبوع نیز ساخته خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت رسول اعظم (ص) اضافه کرد: با کمک خیران این بیمارستان در هشت طبقه در حال ساخت است.

رحیم‌پور تصریح کرد: در ۹ ماه گذشته حدود ۸۰۰۰ متر مربع از سازه بیمارستان حضرت رسول اعظم (ص) اجرایی و در هشت ماه آینده بقیه اسکلت انجام و تکمیل خواهد شد و در نهایت بهره‌برداری از فاز نخست بیمارستان در دستور کار قرار خواهد گرفت، یک‌سال و نیم پس از افتتاح فاز نخست، بقیه ساختمان نیز تقدیم مردم شیراز خواهد شد.

غلامحسین پیروانی، پیشکسوت شیرازی عرصه فوتبال نیز در این مراسم ضمن تبریک عید مبعث بیان کرد: خیران به خود ببالند که در زمان حیات، دینشان را به دنیا ادا می‌کنند.

وی با بیان اینکه دوربین خداوند شبانه‌روز روشن است، خواستار طول عمر با عزت برای نیکوکاران شد.

کد خبر 834127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.