برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان لرستان در دهه فجر، از جشن بادبادک‌ها تا کاروان فجر

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان از اجرای بیش از ۲۵۰ برنامه متنوع فرهنگی، هنری و ادبی ویژه کودکان و نوجوانان در دهه فجر خبر داد.

رضا داوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان به تشریح برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر پرداخت و اظهار کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد، برنامه‌های متنوعی با محوریت شعار «رؤیای من، ایران در قله» تدوین شده و برای اجرا در ایام دهه مبارک فجر آماده است.

وی با اشاره به جزئیات این برنامه‌ها افزود: فضاسازی متناسب با ایام دهه فجر، چاپ و نصب بنر، برگزاری مسابقات ویژه چهل‌وشش مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ساخت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، طراحی کارت‌پستال‌های انقلابی و برپایی کارگاه‌های هنری همچون نقاشی، سفالگری، کتیبه‌سازی و خوشنویسی از جمله فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان لرستان گفت: مسابقات ادبی شامل مشاعره، دل‌نوشته، شعر و داستان، نمایش‌های شاد و موزیکال، جشن‌های ویژه پیروزی انقلاب و اعیاد شعبانیه، نشست‌های فرهنگی و خاطره‌گویی از انقلاب نیز از دیگر برنامه‌های تدوین‌شده در این ایام هستند.

داوری تأکید کرد: سال‌جاری با توجه به هم‌زمانی دهه فجر و اعیاد شعبانیه، برنامه‌ها با نگاه خانواده‌محور طراحی شده است تا با مشارکت والدین و فرزندان، جشن‌های انقلاب به شکوه بیشتری برگزار شود.

وی با اشاره به اجرای جشن بزرگ بادبادک‌ها در شهرستان‌های خرم‌آباد، الیگودرز و بروجرد افزود: گردهمایی مادران و دختران با همکاری شوراهای خانواده و نوجوانان در مرکز استان و برنامه‌های ویژه حلقه‌های میانی در پلدختر برگزار خواهد شد.

مدیرکل کانون لرستان با اشاره به اعزام «کاروان فجر» کانون پرورش فکری گفت: این کاروان با هدف ارائه خدمات فرهنگی و هنری به مناطق کم‌برخوردار و روستاها، برنامه‌هایی از جمله قصه‌گویی داستان‌های انقلاب، برپایی نمایشگاه کتاب و عکس‌های انقلابی و پخش فیلم‌های ویژه دهه فجر را اجرا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در روز راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز ایستگاه‌های فرهنگی و هنری در مسیر راهپیمایی خرم‌آباد و سایر شهرستان‌ها برپا خواهد شد تا کودکان و نوجوانان از خدمات متنوع فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

کد خبر 833796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.