تصادف در محور جونقان به امیرآباد ۵ فوتی برجای گذاشت

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌وبختیاری گفت: تصادف یک دستگاه وانت پیکان و یک دستگاه سواری پیکان در محور امیرآباد به جونقان یک مصدوم و پنج فوتی برجای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس، محمود شمسی‌پور اظهار کرد: ساعت ۱۵ امروز _پنجشنبه چهارم بهمن_ تصادف یک دستگاه وانت پیکان با یک دستگاه سواری تیبا، در محور امیرآباد به جونقان حادثه آفرید.

وی افزود: پیرو تماس با مرکز دیسپچ اورژانس چهارمحال‌وبختیاری، بلافاصله کارشناسان عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی از دو پایگاه در صحنه حاضر شدند و یک مصدوم این حادثه به سرعت به بیمارستان منتقل شد.

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌وبختیاری گفت: این حادثه یک مصدوم و پنج فوتی داشت که چهار نفر از مصدومان در صحنه و یک نفر دیگر در مسیر انتقال به بیمارستان، جان خود را از دست دادند.

کد خبر 832653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.