رویداد پیشگام، به‌دنبال آموزش مسئله‌یابی به شهروندان است

شهردار اراک با اشاره به برگزاری رویداد پیشگام در این شهر گفت: رویداد پیشگام به‌دنبال آموزش مسئله‌یابی به شهروندان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی عصر امروز _پنجشنبه چهارم بهمن_ در نشست خبری رویداد پیشگام اظهار کرد: مدیریت شهری اراک تلاش می‌کند در مسائل اجتماعی همیشه حضور فعال داشته و ورودمان در حدی باشد که برای رفع مسئله مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه شهرداری در تمام شئون زندگی مردم در شهر نقش آفرینی دارد، افزود: شایسته است در تمامی رویدادهای فرهنگی و اجتماعی که در شهر اتفاق می‌افتد، حضور فعال داشته باشیم.

شهردار اراک با اشاره به برگزاری رویداد پیشگام در این شهر گفت: رویداد پیشگام به دنبال آموزش مسئله‌یابی به شهروندان است.

محمودی افزود: در صورتی که بتوانیم این رویداد فرهنگی را به خوبی اجرا کنیم بسیاری از مسائل شهری و فرهنگی اجتماعی احصا می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری این رویداد می‌تواند در شناسایی افراد ایده‌پرداز، پیشگام و دغدغه‌مند هم کمک کند تا شهرداری بتواند از ظرفیت این افراد بهره‌مند شود.

شهردار اراک عنوان کرد: مدیریت شهری با مشورت‌ها و ارائه نظرات مختلف می‌تواند به سمت پیدا کردن راهکارهای حل مشکلات شهروندی حرکت کند.

محمودی اضافه کرد: با توجه به اینکه در این رویداد از نظرات گروه‌هایی از نخبگان، فعالان اجتماعی، دانشجویان و استادها و حاضران در میدان عمل استفاده می‌شود، می‌توانیم شاهد اتفاقات خوب در سطح شهر باشیم.

وی گفت: وظایف مجموعه شهری این است که فضا را فراهم کند تا از منظر کالبدی، ترافیک، رفتار شهروندی و چندین مسئله مهم شهری طرح‌های خوب و قابل اجرا بیرون بیاید.

شهردار اراک افزود: مباحث مهم شهر در حوزه ترافیک مرکز شهر، پیاده محوری، محله محوری باید مورد توجه باشد.

محمودی عنوان کرد: امید می‌رود نتایج این طرح در مباحث پیاده محوری، تخصیص امکانات و عدالت در محله‌ها، عامل هم افزایی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و مردم باشد.

کد خبر 832630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.