نصب مستقیم پمپ روی کنتور یا شبکه توزیع آب، غیرقانونی است

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: نصب مستقیم پمپ روی کنتور یا شبکه توزیع آب غیرقانونی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی آبفای استان، محمدجعفر مزیدی اظهار کرد: با مشترکانی که به صورت مستقیم اقدام به نصب پمپ روی کنتور یا شبکه توزیع آب اقدام می‌کنند، برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: هر مشترکی که به دلیل افت فشار شبکه نیازمند استفاده از پمپ برای تقویت فشار آب داخل ساختمان باشد، باید بین پمپ و کنتور از مخزن ذخیره آب استفاده کند.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: طبق بند ۲-۳۴-۴ آئین نامه عملیاتی و شرایط عمومی تعرفه‌های آب و فاضلاب کشور در مواردی که در شبکه افت فشار یا کمبود آب وجود دارد، مشترک اجازه نصب پمپ روی شبکه آب به طور مستقیم را نخواهد داشت و در صورت تخلف، شرکت نسبت به قطع انشعاب آب تا برچیدن پمپ اقدام خواهد کرد.

کد خبر 832551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.