به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، سیدرضا امیرزاد امروز _پنجشنبه چهارم بهمن_ در جریان بازدید از مزارع کشت پنبه در برخی از مناطق استان اظهار کرد: کشت پنبه در هرمزگان (شهرستان حاجیآباد) از نیمه خرداد آغاز شد و برداشت آن نیز از نیمه آبان بوده است.
وی بیان کرد: مناطق طاشکوئیه و دشت کنار شهرستان حاجیآباد از مناطق عمده کشت و تولید این محصول در استان هرمزگان است و مبارزه تلفیقی با آفات و بیماریهای پنبه، تغذیه مناسب، اجرای برنامههای ترویجی بهمنظور افزایش بهرهوری و راندمان تولید در واحد سطح در دستورکار این مجموعه است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بندرعباس، رودان و جاسک از دیگر مناطق فعال در کشت محصول پنبه در این استان هستند.
امیرزاد ادامه داد: از ارقامی که در این مناطق کشت میشود، میتوان ارقام «گلستان، ساجدی و ورامین» نام برد.
وی گفت: بیش از هزار و ۱۰۰ تن وش پنبه در سال زراعی جاری از سطح ۳۹۶ هکتار از اراضی کشاورزی این استان برداشت شده است که قیمت فروش هر کیلوگرم وش پنبه در سالجاری بین ۲۸۰ هزار ریال تا ۳۰۰ هزار ریال بوده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد: کاشت پنبه بهعنوان یکی از زراعتهای معمول در جهان و کشور ایران و این محصول از جمله گیاهان مناسب برای کشت در مناطق خشک و نیمه خشک است که قابلیت جذب آب از سطوح مختلف پروفیل خاک را دارد و نسبت به شوری خاک و آب آبیاری جزو گیاهان مقاوم طبقهبندی میشود.
امیرزاد اضافه کرد: پنبه به خاطر داشتن ارزش اقتصادی و تجاری، در جهان به طلای سفید معروف است و در تأمین پوشاک، روغن، خوراک دام، صنایع و نساجی نقش مهمی ایفا میکند.
منبع: ایرنا
نظر شما