سخنگوی قوه قضائیه: شهیدان مقیسه و رازینی همواره مورد بغض و کینه دشمنان بودند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: شهیدان مقیسه و رازینی به علت مسئولیت‌های مهم در قوه قضائیه منشا خدمات مهمی بودند و به دلیل قضاوت در پرونده‌های امنیتی مهم و زیادی که داشتند، همواره مورد بغض و کینه دشمنان بودند تا جایی که حجت الاسلام والمسلمین رازینی یک بار هم در سال ۷۷ مورد ترور واقع شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، اصغر جهانگیر در ارتباط تلفنی با شبکه خبر در رابطه با جزئیات ترور شهیدان حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه و حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی اظهار کرد: صبح امروز حدود ساعت ۱۰:۰۰ یک فرد مسلح به سلاح کمری به دیوان عالی کشور وارد شده و با ورود به اتاق دو تن از قضات باسابقه حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی و حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه، آن‌ها را به شهادت رسانده است.

وی افزود: این دو عزیز به دلیل مسئولیت‌های مهم در قوه قضائیه و رسیدگی به پرونده‌های مهمی در حوزه مسائل امنیتی مورد بغض و کینه دشمنان اسلام و نظام بودند تا جایی که حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی سال ۷۷ نیز مورد سوء‌قصد از سوی جریان‌های نفاق قرار گرفت و به جانبازی نائل شده بود.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی و حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه امروز حاصل یک عمر تلاش خود را با شهادت دریافت کردند، گفت: قوه قضائیه مصمم به انجام وظیفه خود در برابر تأمین امنیت مردم و نظام اسلامی کوشاتر از قبل است و قضات شریفی که به صورت شبانه‌روزی در جهت تأمین امنیت مردم تلاش می‌کنند با این حوادث قوی‌تر از گذشته راه مبارزه با جریان‌های نفاق را دنبال خواهند کرد.

جهانگیر افزود: دستگاه قضا در سال اخیر اقدامات گسترده‌ای را برای شناسایی عوامل و عناصری که وابسته به جریانات صهیونیستی و نفاق بودند از جمله جواسیس و گروهک‌های تروریستی را در دستورکار قرار داده بود و نمونه‌اش محاکمه جریان‌های نفاق بود که اینها خشم و کینه دشمنان را به دنبال داشت و امروز نتیجه‌اش شهادت دو تن از قضات بزرگوار و با سابقه دیوان عالی کشور بود که توسط فرد نفوذی با سلاح کمری رخ داد.

وی اضافه کرد: بررسی‌های کامل برای شناسایی و دستگیری کسانی که مرتبط با این جریان بودند آغاز شده و امیدوارم به سرعت بتوانیم نتایج پیگیری را به مردم اطلاع رسانی کنیم.

جهانگیر در پاسخ به این سوال که آیا فرد دیگری نیز مجروح یا به شهادت رسیده است، گفت: بله، یکی از محافظان رئیس شعبه نیز در این جریان زخمی شده است.

سخنگوی دستگاه قضا درباره انگیزه فرد مسلح نیز گفت: فرد مسلح بلافاصله بعد از اقدام به این جریان تروریستی از شعبه خارج شده و در حال فرار خودکشی کرده است، بنابراین هم اکنون نمی‌توانیم اطلاعات جدیدی بدهیم، سوابق او را بررسی و در مصاحبه‌های بعدی دراین‌باره اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

کد خبر 830789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.