از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

ایمنا از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی، مزایده انگشتر رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان، اقدام معلمی نیکوکار برای کمک به دانش‌آموزش، ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی، کسب نخستین مدال تنیس روی میز ایران در مسابقات و فعالیت مجدد تنها کارخانه سوربیتول در غرب آسیا در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی می‌رویم، در ادامه نیز مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان و ‏‬ فروش خودروی معلمی برای کمک به دانش‌آموزش مطرح شده است، همچنین ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی، امضای ۱۷ قرارداد دانش بنیان در بخش کشاورزی، کسب مدال قهرمانی در مسابقات کانتندر جوانان تونس و آغاز به کار مجدد خط تولید تنها کارخانه سوربیتول در غرب آسیا نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

دستگاه ثبت نقشه مغزی بومی‌سازی شد

امروزه جامعه پزشکان مغز و اعصاب و حتی روانپزشکان و روانشناسان برای آشنایی هرچه دقیق‌تر با چگونگی فعالیت مغز بیماران خود نیازمند پردازش سیگنال‌ها و ترجمه زبان مغز هستند و یکی از روش‌های پردازش و ترجمه سیگنال‌های مغزی، تجزیه فعالیت الکتریکی مغز به فرکانس‌های مختلف و دسته‌بندی آنهاست.

بر همین اساس نیز تجزیه، تحلیل و اندازه‌گیری دقیق امواج مغزی و مقایسه نقشه به دست آمده با نقشه مغزی طبیعی، تصویر دقیقی از نحوه عملکرد هر بخش از مغز را تحت شرایط مختلف نشان داده و مشخص خواهد کرد که کدام مناطق مغز عملکرد صحیحی داشته و عملکرد کدام نواحی نیز دچار اختلال و نیازمند درمان است.

متخصصان یک تیم تحقیقاتی فعال در یک مجموعه دانش‌بنیان کشورمان پس از پنج سال کار مطالعاتی موفق به بومی‌سازی و ساخت کامل دستگاه ثبت نقشه مغزی شدند؛ دستگاهی که تاییدیه کیفی یکی از مراکز تحقیقاتی معتبر اروپایی را دریافت کرده و حداقل ۴۰ درصد ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خارجی وارداتی است.

مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان

مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان

زهرا نجاتی‌عارف، ملی‌پوش تیم والیبال نشسته و نایب‌قهرمان بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اظهار کرد: نزدیک به ۱۵ سال است که به صورت حرفه‌ای در این رشته فعال هستم و در سه دوره بازی‌های پاراآسیایی با همراهی تیم ملی موفق به کسب مدال نقره شدم و در آخرین دوره این بازی‌ها که به میزبانی هانگژو در سال ۲۰۲۲ برگزار شد نیز پس از کسب مدال نقره با همراهی سایر اعضای کاروان به محضر مقام معظم رهبری رسیدیم.

وی افزود: پیش از این نیز چند بار توفیق حضور در محضر مقام معظم رهبری را داشتم و در دیدار اخیر زمانی که متوجه شدم قرار است انگشتری و چفیه به عنوان یادبود از ایشان به ورزشکاران هدیه شود بسیار خوشحال شدم؛ از دریافت این هدیه و از اینکه این افتخار نصیب من شده است، بسیار خوشحال شدم.

ملی‌پوش تیم والیبال نشسته با اشاره به اینکه در فضای مجازی اخباری از افرادی می‌دیدم که به خاطر مبالغ بسیار ناچیز در زندان و از خانواده‌شان دور هستند، خاطرنشان کرد: دیدن این اخبار من را به این فکر واداشت که با وجود اینکه این هدیه برایم بسیار ارزشمند است، با به مزایده گذاشتن آن قدمی کوچک برای آزادی تعدادی از زندانیان بردارم.

از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی توسط یک شرکت دانش‌بنیان

یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین بار موفق به تولید دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی هوا مانند گرده گیاهان و اسپور قارچ با یک‌سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده که این آلاینده‌ها را شناسایی و جمع‌آوری می‌کند.

این مجموعه دانش بنیان متشکل از اساتید و نخبگان دانشگاهی و دانشجوهای فعال و پویا در زمینه‌های محیط‌زیست، مکانیزاسیون کشاورزی و ساخت و طراحی دستگاه‌های مرتبط با آنها توانسته دستگاه جمع کننده آلاینده‌های زیستی هوا را بسازد.

محمدسینا سیاهپوش، عضو هیئت مدیره این شرکت فناور در معرفی دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های بیولوژیک هوا می‌گوید: با کمک این دستگاه می‌توان آلاینده‌ها را از هوا جمع‌آوری و استخراج کرد و در مطالعه‌ای که توسط گروه آزمایشگاهی شرکت صورت می‌گیرد، نوع، مقدار و غلظت هر نوع آلاینده بیولوژیک و حتی ذرات گرد و غبار و زمان دقیق حضور آنها در هوا را گزارش داد.

از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

معلم چهارمحالی خودروی خود را برای کمک به دانش‌آموزش فروخت

ارشاد شاهقلی، رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری گفت: خبری در فضای مجازی مبنی بر کار ارزشمند یک مدیر مدرسه در راستای کمک به یکی از دانش‌آموزانش مطرح شد که پس از بررسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم خانم معصومه عباسیان، مدیر آموزشگاه دخترانه متوسطه دوم شاهد شهرکرد، خودروی شخصی خود را برای کمک به یکی از دانش‌آموزان به فروش رسانده و تمام مبلغ آن را به دانش‌آموز یتیمی که ممکن بود در اثر مشکلات مالی از داشتن مادر نیز محروم شود، اهدا کرده است.

از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

۱۷ قرارداد دانش بنیان در بخش کشاورزی امضا شد

غلامرضا گل محمدی، معاون جهاد کشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه‌های مختلف کودهای زیستی، آفت‌کش‌ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد و گفت: این قراردادها در حوزه‌های کودهای زیستی، مهارگرهای زیستی، نانو کود، پلاسمای سرد، استارترهای صنایع لبنی، نانو فیلتر و نانو پوشش‌ها است.

وی با بیان اینکه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از شرکت‌های دانش بنیان فناورانه و نوآورانه بخش کشاورزی حمایت می‌کنند، افزود: اجرای زیست بوم نواورانه و فناورانه در بخش کشاورزی نیازمند مشارکت همه ذی‌نفعان بخش دولتی و خصوصی، دانشگاه‌ها و سازمان تحقیقات کشاورزی است، این فرایند از ایده‌های نوآورانه و فناورانه شروع می‌شود تا به محصولاتی که به مرحله تجاری رسیده است، برسیم.

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات کانتندر جوانان تونس شد

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات کانتندر جوانان تونس شد

بنیامین فرجی در دیدار فینال رقابت‌های تنیس روی میز کانتندر تونس حریف قدرتمند خود جولیان از اتریش را با نتیجه سه بر یک شکست داد و به سکوی قهرمانی دست پیدا کرد.

بنیامین فرجی پیش از این در مسیر قهرمانی، در مرحله نیمه‌نهایی نماینده دیگری از اتریش را شکست داد و با غلبه مقتدرانه بر حریفانی از اسکاتلند، تونس و سوئد به فینال راه یافته بود.

از بومی‌سازی دستگاه ثبت نقشه مغزی تا ساخت دستگاه جمع‌کننده آلاینده‌های زیستی

آغاز به کار مجدد خط تولید تنها کارخانه سوربیتول در غرب آسیا

سامان فتحی، مدیرعامل گروه صنایع دارویی، شیمیایی و غذایی شهید مدرس جهاد دانشگاهی با اشاره به آغاز به کار مجدد خط تولید سوربیتول در این مجموعه گفت: کارخانه تولید سوربیتول تنها کارخانه تولیدکننده سوربیتول در ایران و غرب آسیا است که با ظرفیت تولید هفت هزار و ۵۰۰ تن سوربیتول ۷۰ درصد به شکل مایع در سال، با راه‌اندازی کامل برای شش هزار نفر اشتغال‌زایی می‌کند.

کد خبر 830573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.