به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیتالله عبدالکریم عابدینی صبح امروز _چهارشنبه بیستوششم دی_ در جمع دانشآموزان معتکف در مسجد امام حسن عسگری (ع) با بیان اینکه هرکسی لیاقت ندارد وارث امام حسین (ع) شود، اظهار کرد: رهبر حکیم انقلاب و امام خمینی (ره) وارث امام حسین (ع) هستند و انقلاب اسلامی ما وارث نهضت کربلایی امام حسین (ع) است.
وی افزود: اکنون در فضای مجازی برخیها میخواهند ریل ما را عوض کنند، نسل ما را طور دیگری نشان دهند و به ما بگویند خوب است نسل شما به آمریکا و اروپا وصل شود، غربزدهها چنین تفکراتی دارند و آنها مسیر شیطان را میروند، اما راه ما راه ولایت است.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با بیان اینکه در این سه روز اعتکاف فرصتهایی برای شما پیش میآید که با خدا خلوت کنید، خاطرنشان کرد: البته گفتوگو با دوستان در فضاهای معنوی خوب است، اما نباید حرفهایی بزنیم که ارتباطی به اعتکاف ندارد، نباید حرفهای دنیایی و بیفایده بزنیم، باید تلاش کنیم در فضای اعتکاف حرفی از زبان ما بیرون بیاید که در دل دوست ما اثر مثبت داشته باشد یا دوست ما حرفی بزند که برای ما فایده معنوی داشته باشد.
آیتالله عابدینی عنوان کرد: شرایط باید به نحوی باشد که در ایام اعتکاف ما بهترین دوستان معنوی را پیدا کنیم، یعنی اعتکاف باید همچون یک سرمایه در زندگی ما باشد، چراکه فضای اعتکاف فضای ذکر و ارتباط با خداست.
وی درباره پرسش یکی از دانشآموزان در رابطه با داعش گفت: کار داعش مردم را به آتش کشیدن، قتل عام، ویرانی به بار آوردن و نوکری کردن برای آمریکا، اسرائیل و انگلیس است، در حالی که اسلام دین مقاومت است و ما باید از مظلومان حمایت کنیم، داعش نوکری آمریکا را در پیش گرفته است، پایان این مسیر جز ضلالت و گمراهی نیست.
امام جمعه قزوین در رابطه با پرسش یکی از دانشآموزان درباره ایستادگی نکردن مردم سوریه مقابل گروههای تروریستی تصریح کرد: داعش و گروههای تروریستی هم نام دین را یدک میکشند و بر پرچم خود لا اله الا الله مینویسند، تا مردم را به شک بیندازند و خودشان را دیندار نشان دهند.
آیتالله عابدینی در جواب پرسش یکی از دانشآموزان که چه کنیم از یاران پای کار امام زمان (عج) باشیم، عنوان کرد: باید کاری کنیم که آمادگیمان ثابت شود، یعنی گناه نکنیم و در ضمن اهل قرآن، عبادت، نماز و اعتکاف باشیم که در این صورت آمادگی و لیاقتمان ثابت میشود و خودمان را آماده و لایق ظهور میکنیم.
نظر شما