نعمتالله حاجیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: بر اساس ماده ۴ برنامه مدیریت بحران برای کاهش خطر، سوانح و آمادگی استان در زمان بحران برنامهای تدوین شد.
وی از گلستان بهعنوان استانی پرمخاطره در کشور یاد کرد و افزود: یکی از اولویت مخاطرات ما در استان سیل است، توپوگرافی استان هنگام بارندگی شدید موجب میشود که سیلابها با شدت از قسمت جنوبی استان حرکت کرده و آورده خودش را در قسمت شمالی استان رسوبگذاری کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان لایروبی رودخانهها را یکی از عوامل کاهش خطر در زمان سیل دانست و گفت: در استان حدود ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر رودخانه داریم که لایروبی آن برای اجتناب از حادثه ضروری است.
وی با اشاره به طولی بودن استان و محورهای مواصلاتی آن از شرق به غرب افزود: این امر موجب شده است که روی رودخانههای استان تعداد ۶ هزار پل و سازههای آبگذر احداث شود که همین موضوع آسیبپذیری استان را در زمان وقوع سیل زیاد میکند.
حاجیزاده ادامه داد: همه این موارد پر مخاطره ما را بر آن داشت تا در شرق استان یک پایگاه مدیریت بحران در شهرستان کلاله داشته باشیم که هزینههای آن از محل اعتبارات مدیریت بحران تأمین شد.
وی افزود: این پایگاه در سه طبقه ساخته میشود که دارای دو پد بالگرد و تجهیزات و امکانات مورد نیاز است تا پاسخ مناسب را به مخاطرات شرق استان بدهد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان با یادآوری سیل سال ۹۸ در استان گفت: این اتفاق ما را بر آن داشت تا مکانی برای ذخیرهسازی و مدیریت توزیع مواد غذایی داشته باشیم.
وی از ساخت سولهای در مجاور اداره کل مدیریت بحران استان به مساحت یک هزار ۲۵۶ متر مربع خبر داد و گفت: در این مکان فضای اداری، آشیانه ماشینآلات و آشپزخانه برای طبخ غذای موردنیاز در شرایط بحرانی پیشبینی شده است.
حاجیزاده خاطرنشان کرد: با توجه به تأمین اعتباری که از محل بودجه مدیریت بحران بود، توانستیم پیشرفت قابل توجهی در این پروژه داشته باشیم و امیدواریم طی شش ماه آینده این پروژه به مرحله افتتاح برسد.
نظر شما