به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیارک آلیندا ۸۸۷ دوشنبه _بیستوچهارم دی_ به خوبی در صورت فلکی جوزا قرار میگیرد و بیشتر ساعات شب بالای افق قرار دارد؛ این سیارک صرفنظر از موقعیت مکانی شما روی زمین، حدود نیمه شب به وقت محلی به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید.
سیارک آلیندا ۸۸۷ در آسمان عصر اصفهان قابل رؤیت خواهد بود، به طوری که ساعت ۱۸:۱۹ حدود ۲۲ درجه بالاتر از افق شرقی قرار میگیرد، سپس ساعت ۲۳:۳۶ تقریباً ۸۴ درجه بالاتر از افق جنوبی شما به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید، سپس ساعت ۰۴:۵۵ از دسترس خارج میشود.
سیارک آلیندا ۸۸۷ بیستوچهارم دی از فاصله ۰.۰۸۶ واحد نجومی ما عبور میکند و به اوج روشنایی با قدر ۹.۲ میرسد، این سیارک حتی در درخشانترین حالت خود نیز یک شیء کم نور است که با چشم غیرمسلح قابل رصد نیست و برای مشاهده آن باید از تلسکوپ یا دوربین دوچشمی استفاده کرد.
دنبالهدار C/2024 G3 در حضیض زمینی
دنبالهدار C/2024 G3 دوشنبه -بیستوچهارم دی- به نزدیکترین فاصله از زمین در فاصله ۰.۹۴ واحد نجومی قرار میگیرد، این پدیده از اصفهان به راحتی قابل مشاهده نیست، زیرا در فاصله چهار درجهای از خورشید بسیار نزدیک به آن خواهد بود.
دنبالهدارها در ذات اجسام غیرقابل پیشبینی هستند، زیرا روشنایی آنها به میزان پراکندگی نور خورشید از ذرات گردوغبار در کما و دم دنبالهدار بستگی دارد، این گردوغبار بهطور مداوم از هسته دنبالهدار دور میشود و وقتی که دنبالهدار نزدیک خورشید میشود، یخهای موجود در هسته آن تبخیر میشود، زیرا توسط اشعه خورشید گرم میشود، پس در حالی که موقعیتهای آینده ستارههای دنبالهدار به طور معمول با اطمینان بالایی مشخص میشوند میزان روشنایی آنها مشخص نیست.
دنبالهدار C/2024 G3 در حضیض خورشیدی
دنبالهدار C/2024 G3 دوشنبه -بیستوچهارم دی- به نزدیکترین فاصله از خورشید در فاصله ۰.۰۹ واحد نجومی قرار میگیرد، این پدیده از اصفهان به راحتی قابل مشاهده نیست، زیرا در فاصله چهار درجهای از خورشید بسیار نزدیک به آن خواهد بود.
نظر شما