تقویت زیرساخت‌های فناوری لرستان؛ گامی به سوی اقتصاد دانش‌بنیان

رئیس پارک علم و فناوری لرستان با تأکید بر نقش کلیدی دانش و ثروت در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، از اقدامات اساسی برای توسعه زیرساخت‌ها، راه‌اندازی کارخانه نوآوری و ایجاد دیتاسنتر در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از لرستان، امین طاهری گراوند، امروز _شنبه بیست و دوم دی_ در آیین تجلیل از فناوران، کارآفرینان، تلاشگران و شرکت‌های خلاق برتر استان اظهار کرد: دانش مهم‌ترین رکن توسعه است و هم‌راستایی دانش و ثروت، شرط اساسی تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به مفاد برنامه هفتم توسعه افزود: نوآوری مستمر در پارک‌های علم و فناوری و شناسایی سریع نیازها و ارائه راهکارهای مؤثر، از پیش‌نیازهای اساسی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان به اقدامات این مجموعه اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری با برگزاری رویدادهای فناوری، تورهای تخصصی، حضور در نمایشگاه‌ها و رویداد تانا، در تلاش است تا فرهنگ‌سازی در زمینه فناوری را توسعه دهد.

وی همچنین تکمیل ساختمان فناوری، راه‌اندازی کارخانه نوآوری، تأمین مالی پروژه‌های عمرانی، افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان، و آماده‌سازی اراضی پارک برای واگذاری به واحدهای فناور و دانش‌بنیان را از دیگر اقدامات انجام‌شده عنوان کرد.

طاهری ظرفیت بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را فرصتی مهم برای واحدهای صنعتی استان دانست و گفت: این واحدها می‌توانند با تعیین محل مصرف مالیات خود برای توسعه زیرساخت‌های پارک علم و فناوری، علاوه بر مشارکت در توسعه فناوری استان، از این زیرساخت‌ها بهره‌مند شوند.

حمایت از واحدهای تحقیق و توسعه صنایع استان

محمدحسین جناب، مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال لرستان در این مراسم از امکان تأمین مالی واحدهای فناور استان از محل منابع قانونی خبر داد و گفت: ۸۳.۵ میلیارد تومان از محل تبصره‌های ۲ و ۱۸ بودجه سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای این منظور در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: فناوران استان باید در راه‌اندازی واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و حل مسائل کلان مانند تأمین آب و انرژی نقش فعالی ایفا کنند.

ایجاد دیتاسنتر و برج فناوری در لرستان

سمانه حسن‌پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان در ادامه این مراسم با اشاره به نقش پارک علم و فناوری در توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان گفت: این مجموعه متولی اصلی توسعه فناوری و نوآوری در استان است و بسترهای قانونی برنامه هفتم توسعه نیز از آن حمایت می‌کند.

وی با اشاره به توپوگرافی اراضی پارک علم و فناوری لرستان، افزود: این منطقه برای راه‌اندازی دیتاسنتر استان مناسب است. همچنین بودجه لازم برای احداث برج فناوری از محل منابع استانی تأمین شده و دو طبقه از این برج برای ایجاد دیتاسنتر با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال در نظر گرفته شده است.

کد خبر 828681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.