اتاق فکر نخبگانی در زنجان تشکیل می‌شود

استاندار زنجان گفت: اتاق فکر نخبگانی در زنجان تشکیل می‌شود، چرا که تجربه نشان داده است که این اتاق فکرها بسیار مؤثر است و عقل جمعی و مشارکت صاحب‌نظران می‌تواند به غنای تصمیمات کمک کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، سیدمحسن صادقی امروز_ شنبه بیست‌ودوم دی_ در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: یکی از مهمترین رسالت دستگاه‌های اجرایی باید افزایش رضایتمندی اجتماعی و بالا بردن بهره‌وری اقتصادی در کشور باشد.

وی تکریم ارباب رجوع، گشاده‌رویی کارکنان در مراجعات مردمی و پرهیز از ترک فعل در حوزه انباشت مشکلات را از وظایف مهم کارگزاران نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: همچنین باید مشکلات مربوط به نهضت ملی مسکن و تعاونی‌ها نیز حل‌وفصل شود.

استاندار زنجان با تاکید بر تشکیل اتاق فکر نخبگانی در استان گفت: تجربه نشان داده است که این اتاق فکرها بسیار مؤثر است و عقل جمعی و مشارکت صاحب‌نظران می‌تواند به غنای تصمیمات کمک کند.

صادقی درباره تفاوت پرداخت‌های دستگاه‌ها و جابه‌جایی و انتقال نیروی کیفی گفت: باید کمیته‌ای در معاونت منابع انسانی استانداری برای بررسی این موضوع تشکیل شود.

وی درباره تعطیلی دانشگاه‌های استان برای کاهش مصرف انرژی اضافه کرد: قبلاً این اختیار را به رؤسای دانشگاه‌ها واگذار کرده‌ایم که درباره تعطیلی دانشگاه و خوابگاه‌ها بر اساس ملاحظات خود دانشگاه تصمیم‌گیری کنند.

استاندار زنجان با اشاره به موضوع اعتکاف که یکی از نقاط مثبت فرهنگی استان است، گفت: درباره هزینه‌ها، میزان آورده شرکت‌کنندگان و کسری اعتبارات آن بررسی لازم صورت گیرد تا برای جبران کسری‌ها توسط دستگاه‌ها و مجموعه‌هایی که مسئولیت اجتماعی دارند، اقدام شود.

کد خبر 828555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد IR ۰۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    0 0
    تشکیل اتاق فکر نخبگان فکر خوبی است به شرطی که نقطه نظرات این جمع اجرایی بشود نه اینکه این تشکل دکوری باشد برای مسئولین متأسفانه تنها چیزی که سالهاست به ورطه فراموشی سپرده شده ورزش و سلامتی مردم جامعه است با توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و عملیاتی شدن آن سلامتی مردم تضمین می شود همچنین ایجاد مسیر دوچرخه‌سواری در سطح شهر ، کمک به سلامتی شهروندان و کم کردن ترافیک و کمک به کم شدن آلودگی شهر می شود به شرطی که مسئولین بخواهند