آماده مشارکت با شرکت‌های توانمند توسعه ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی هستیم

معاون حمل‌ونقل شهردار اصفهان گفت: در این معاونت مشتاقانه آماده پذیرش مشارکت شرکت‌های توانمند در عرصه توسعه ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی هستیم.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بخشی از اقدامات با اشاره به بخشی از اقدامات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: اقدامات صورت گرفته در حوزه آلودگی هوا را به چند نوع می‌توان تقسیم‌بندی کرد؛ دسته نخست اقدامات مربوط به ماده ۶ قانون هوای پاک (مصوب ۱۳۹۶) با محوریت معاینه فنی وسایل نقلیه موتوری که افزایش ظرفیت فنی و خدمت‌رسانی مراکز معاینه فنی برای انواع خودروها و موتورسیکلت را شامل می‌شود.

وی افزود: برای مثال تنها در نیمه نخست سال جاری تعداد خودروهای سبک معاینه شده به ۸۷ هزار و ۳۹۲ دستگاه با ۲۱ درصد مردودی در مراجعه اول و ۳۳۵۷ دستگاه خودروی سنگین با ۳۵ درصد مردودی در مراجعه اول و حدود ۶۵۰۰ دستگاه موتور سیکلت به ثبت رسیده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: دسته دوم از اقدامات ذیل ماده ۷ قانون هوای پاک با موضوع مدیریت تردد وسایل نقلیه موتوری و سامانه حمل‌ونقل شهری قرار می‌گیرد؛ در این دسته، و هم‌راستا به باب هوشمندسازی تقویت زیرساخت‌های سامانه‌های پلاک‌خوان در رینگ‌های مختلف ترافیکی و طراحی و پیاده‌سازی سامانه یکپارچه ثبت تخلف، اجرای طرح محدودیت زمانی-مکانی تردد خودروهای باری در سطح شهر، جلوگیری از ورود موتورسیکلت‌های بنزینی به محدوده بازار و افزایش تعداد خودروهای برقی در محدوده تاریخی و گردشگری شهر با همکاری عوامل انتظامی و پلیس راهور و ساماندهی طرح تردد نوبتی زوج و فرد در محدوده مرکزی شهر را می‌توان نام برد.

ساکت ادامه داد: احداث دو ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در خیابان فرایبورگ و میدان بزرگمهر و برنامه اضافه کردن ۲۳ ایستگاه شارژ دیگر در اماکن تحت نظارت شهرداری از جمله پارکینگ‌های عمومی و پایانه‌ها در دست پیگیری است.

وی گفت: در معاونت حمل‌ونقل شهرداری اصفهان مشتاقانه آماده پذیرش مشارکت شرکت‌های توانمند در عرصه توسعه ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی هستیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه توسعه حمل‌ونقل پاک با محوریت دوچرخه و اسکوتر نیز به کاهش هرچه بیشتر تردد با خودروی شخصی کمک می‌کند، اظهار کرد: در بخش سوم از دسته‌بندی کلی اقدامات مرتبط با مواد ۹ و ۱۰ قانون هوای پاک با موضوع بازسازی و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی جای دارند که پیش‌تر نکاتی در خصوص تقویت تعدادی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌منظور کاهش سرفاصله‌های زمانی و زمان انتظار مسافران و در پی آن کاهش زمان کلی سفر با این وسایل نقلیه در کنار نوسازی ناوگان دنبال شده است.

ساکت تصریح کرد: افزایش کمی ناوگان از یک‌سو طول و گستره تحت پوشش ایستگاه و خطوط بر افزایش پیمایش این مدهای حمل‌ونقلی و کاهش وابستگی به خودروی شخصی مؤثر است.

کد خبر 828157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.