تولید سالانه ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال‌وبختیاری

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به مصرف روزانه ۳۳ تن گوشت قرمز در چهارمحال‌وبختیاری گفت: تولید استان سالانه ۲۷ تا ۲۸ هزار تن است و مازاد این میزان به صورت دام زنده به استان‌های اصفهان، یزد، مرکزی و کهگیلویه و بویراحمد ارسال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، حسین برزگر امروز _پنجشنبه بیستم دی_ در دیدار ناظران ذبح شرعی کشتارگاه‌های دام و طیور استان با نماینده ولی فقیه، اظهار کرد: هم‌اکنون تقاضا برای غذا همزمان با افزایش جمعیت در حال رشد است، اما رشد تولید با آهنگ نرم‌تری انجام می‌شود و شکاف بین این دو یکی از مهم‌ترین چالش‌های امروز بشریت است.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه قانون‌گذار بر روی ارتقای بهره‌وری، امنیت غذایی و ارتقای سلامت در بخش کشاورزی تاکید می‌کند.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: با افزایش قیمت نهاده‌ها طی چند سال اخیر بخش زیادی از جمعیت دام و طیور کشور تعدیل شد، البته در کنار این موضوع سعی شد با واردات گوشت و افزایش جمعیت دام مولد و دوقلوزایی به میزان تقاضا برسیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر سه کشتارگاه دام صنعتی و چهار کشتارگاه دام نیمه صنعتی و سنتی در استان فعال است و در حوزه جوجه‌ریزی نیز در دی یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه انجام شد.

برزگر با اشاره به مصرف روزانه ۳۳ تن گوشت قرمز در چهارمحال‌وبختیاری، بیان کرد: تولید استان سالانه ۲۷ تا ۲۸ هزار تن است و مازاد این میزان به صورت دام زنده به استان‌های اصفهان، یزد، مرکزی و کهگیلویه و بویراحمد ارسال می‌شود.

وی عنوان کرد: در سال جاری میزان پرورش گوساله در کشور رشد داشته و همین سبب شده تا دولت واردات را محدود کند و قیمت گوشت نیز تابع سیاست‌های کلان اقتصادی است، چرا که با افزایش قیمت کارگر، آب، برق، گاز، سموم و نهاده‌ها قیمت تمام شده افزایش داشته است.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری افزود: با وجود چالش‌ها و ناترازی‌های انرژی و منابع بانکی تولیدکننده پای کار تولید ایستاده و هم‌اکنون محصولات کشاورزی به وفور در بازار موجود است.

برزگر اضافه کرد: هم اکنون در حال ساخت کارخانه تولید خوراک دام در استان هستیم که توسط یک شرکت دانش‌بنیان انجام می‌شود و این می‌تواند از واردات نهاده‌های دامی به کشور جلوگیری کند.

ضرورت حذف وابستگی مالی ناظران بهداشتی و شرعی به کارفرما

محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال‌وبختیاری در ادامه این دیدار با اشاره به دغدغه ناظران بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌ها اظهار کرد: حقوق این افراد را کارفرما پرداخت می‌کند و همین موضوع سبب شده است گاهی بین این دو تعارض ایجاد می‌شود.

وی افزود: ناظر بهداشتی و شرعی به وظیفه خود عمل می‌کند و جلوی هر گونه تخلفی را می‌گیرد، اما باید حقوق خود را از کارفرما دریافت کند.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال‌وبختیاری خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش جمعیت و امنیت غذایی و اهمیت نظارت‌های بهداشتی این موضوع باید به صورت جدی پیگیری شود تا ناظرین بهداشتی و شرعی وابستگی مالی به کارفرما نداشته باشند.

کد خبر 828040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.