میرمحمد سیدهاشمی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در اردبیل اظهار کرد: تلاش کردیم در طی سه سال گذشته برنامههای شورای اسلامی شهر را عقلانی و منطقی پیش ببریم که در این راستا به پایان رساندن پروژههای نیمهتمام و اجرای پروژههای جدیدی که مشکلی از مشکلات مردم را حل کند، در اولویت برنامهها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بزرگترین برنامه دولت قبل اقدام ملی و تولید مسکن بود، افزود: نزدیک یک دهه پیش تجربه مسکن مهر را داشتیم، اما برای ارتقای کیفی این مساکن از ظرفیت دانشگاهها و نظام مهندسی ساختمان استفاده نشد و از نو زنجیرهای دیگر در این مسیر تعریف شد، یعنی همان مشکلات و گرفتاریها بهطور مجدد تکرار شد.
عضو شورای شهر اردبیل با بیان اینکه جایگاه مهندسی در بخش اقدام ملی مورد غفلت واقع شد، گفت: این اتفاق زمانی رخ داد که میتوانستیم از طریق احیای بافت فرسوده و زیرساختهایی که وجود دارد، اقدام به تولید مسکن انبوه کنیم.
سیدهاشمی با تاکید بر تشکیل کارگروهی مشخص و متشکل از دانشگاهیان و اعضای سازمان نظام مهندس برای پیشگیری از مشکلات احتمالی در آینده برای مسکن ملی گفت: بحث اقدام ملی در تمام شهرستانهای اردبیل همچنان به این شکل پیش میرود که بدون شک در آینده گرفتاریهایی ایجاد خواهد شد.
عضو شورای شهر اردبیل تصریح کرد: استاندار اردبیل در چینش پستهای مدیریتی نشان داد که به وزن علمی و دانشگاهی ارزش قائل هستید و از این رو از استاندار درخواست داریم پای دانشگاهیان را به توسعه عمرانی و اقتصادی باز کنید.
سیدهاشمی با اشاره به اینکه خروجی دانشگاهیان برای توسعه فنی عمرانی و اقتصادی استان صفر است، افزود: در بحث سرمایهگذاری و مشارکت برای بالای ۹ همت برنامهریزی کردیم، اما جذب سرمایهگذار واقعی نیازمند برنامه است.
وی با تاکید بر تشکیل کارگروه دیگر برای شورابیل بهعنوان نعمتی بزرگ برای استان اردبیل گفت: سالانه بیش از ۴۰ میلیارد برای نگهداری شورابیل هزینه میکنیم، اما ۱۰ میلیارد درآمد از این منطقه نداریم، شورا و شهرداری به تنهایی نمیتواند به حوزه مشارکت و سرمایهگذاری در این مجتمع ورود کند، بلکه نیازمند همراهی مسئولان برای توسعه شورابیل هستیم.
نظر شما