به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ تقدیر دبیرکل سازمان جهانی گردشگری از معاون گردشگری سابق ایران میرویم، در ادامه نیز نرسیدن ویروس جدید چینی به ایران مطرح شده است، همچنین شکر ایرانی با طعم خودکفایی، افزایش ظرفیت تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر و خبرهای خوش شهردار اصفهان برای متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
تقدیر دبیرکل سازمان جهانی گردشگری از معاون گردشگری سابق ایران
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری با ارسال نامهای به سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از تلاشهای علیاصغر شالبافیان، معاون گردشگری سابق قدردانی کرد.
در متن نامه دبیرکل سازمان جهانی گردشگری به سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آمده است:
«به استحضار مقام عالی وزارت میرساند دبیرکل سازمان جهانی گردشگری با ارسال نامه تشکر پیوست، از زحمات جناب آقای دکتر شالبافیان در دوران تصدی معاونت گردشگری وزارتخانه متبوع قدردانی کردند.»
ویروس جدید چینی وارد ایران نشده است
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: ویروسی که در چین مطرح است را مرتب در آزمایشگاههای خود تا امروز بررسی کردیم، در این راستا آزمایشهای مکرری انجام شده و تا به امروز این ویروس ورودی به ایران نداشته است.
شکر ایرانی با طعم خودکفایی
صنعت شکر ایران به عنوان یکی از بخشهای مهم کشاورزی و صنعتی کشور، نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات ایفا میکند؛ با ظرفیت تولیدی بالغ بر ۱.۸ میلیون تن در سال، ایران توانسته است به خودکفایی نسبی در تولید شکر دست پیدا کند؛ این موفقیت حاصل تلاشهای گسترده در زمینه توسعه کشت چغندرقند و نیشکر، بهبود فناوریهای تولید و صرفهجویی در مصرف منابع آبی است.
بر اساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی، ایران در سال ۱۴۰۳ حدود ۱.۸ میلیون تن شکر تولید کرده است که ۹۰ درصد نیاز داخلی را تأمین میکند؛ این میزان تولید از طریق کشت چغندرقند بهاره و پاییزه و نیشکر حاصل شده است. تنها ۱۰ درصد نیاز کشور از طریق واردات تأمین میشود که نشاندهنده پیشرفت قابل توجه در مسیر خودکفایی است.
قابل توجه است که افزایش تولید و کاهش وابستگی، صرفهجویی در مصرف آب، توسعه فناوری و مکانیزاسیون، افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید از دستاوردهای صنعت شکر ایران است.
ظرفیت تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر به یک هزار و ۵۵۰ مگاوات رسید
همایون حائری، معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری و نوآوری اظهار کرد: تلاش داریم این ظرفیت تا پیش از شروع اوج بار تابستان سال آینده باز هم افزایش پیدا کند.
وی افزود: ظرفیت تولید برق از منابع تجدیدپذیر به یک هزار و ۵۵۰ مگاوات افزایش پیدا کرده است.
معاون وزیر نیرو با اشاره به تأثیر انقلاب صنعتی چهارم و فناوریهای تحولآفرین نظیر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا گفت: این فناوریها نه تنها توزیع و مصرف انرژی را بهینه میکند، بلکه راهکارهایی عملی برای حل چالشهای ریشهدار مدیریت منابع انرژی ارائه میدهد. ایران میتواند با استفاده از این ابزارها، الگوهای هدر رفت انرژی را شناسایی کرده و توزیع بهینه انرژی را ممکن سازد.
خبرهای خوش شهردار اصفهان برای متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی
علی قاسمزاده، شهردار اصفهان با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای صدور پروانه ساختمانی در این کلانشهر گفت: بر این اساس متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی میتوانند تا ۷۰ درصد ارزش پروانه خود، به شهرداری ملک پیشنهاد دهند.
نظر شما