پروژه‌های شهری اصفهان نیازمند هم‌زمانی با توسعه فناوری‌های نوین است

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بر لزوم ادغام پروژه‌های شهری اصفهان با توسعه فناوری‌های نوین همچون متاورس و هوش مصنوعی تأکید کرد و آن‌ها را بخشی از روند بهبود کیفیت زندگی شهری دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا وارثی امروز _چهارشنبه نوزدهم دی_ در جلسه بودجه‌ریزی مشارکتی منطقه ۶ شهرداری که به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگان، مدیران اسبق و شهروندان خلاق برای تدوین برنامه عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: این منطقه همچون بسیاری از نقاط دیگر شهر، با مشکلات متعددی مواجه است که رفع آن‌ها نیازمند تدابیر و برنامه‌ریزی‌های جامع است.

وی با اشاره به معضلات موجود در بخش‌های مختلف منطقه افزود: مشکلات ترافیکی، به‌ویژه در محدوده شهرک شهید کشوری از جمله مسائل مهم است که مسئله چپ‌گردی در این منطقه باید به‌طور جدی حل شود، زیرا این مشکل موجب افزایش آلودگی هوا و اختلال در آرامش روانی مردم شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان تاکید کرد: رفع این مشکل می‌تواند تأثیرات مثبتی در کاهش آلودگی هوا و ایجاد شرایط مناسب‌تری برای ساکنان این منطقه داشته باشد.

وارثی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های «محله ایرانی اسلامی» در منطقه و اقداماتی که در این راستا در محله احمدیه در حال انجام است، گفت: در این طرح‌ها سعی بر این است که الگویی برای سایر مناطق دیگر شهر ایجاد شده تا از تجربیات موفق در این محله بهره‌برداری شود.

وی با اشاره به موضوع شهر هوشمند و اهمیت آن در توسعه شهری ادامه داد: باید بودجه‌ای خاص برای پروژه‌های مرتبط با شهر هوشمند و فناوری‌های نوین همچون متاورس و هوش مصنوعی در نظر گرفته شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها باید به‌طور همزمان با پروژه‌های دیگر شهری آغاز شود و در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان قرار گیرد.

وارثی با اشاره به ساماندهی تخت فولاد به‌عنوان یک مقصد گردشگری مهم گفت: این مجموعه باید از نگاه ملی و کشوری مورد توجه قرار گیرد؛ تخت فولاد به‌عنوان یک نقطه گردشگری تاریخی، نیازمند بازنگری و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های آن است.

وی با اشاره به مشکل شبکه آب و فاضلاب قدیمی شهر اصفهان افزود: این شبکه که یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های آب و فاضلاب کشور است، باید به‌طور اساسی نوسازی شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به مشکلات موجود در خیابان میر و شبکه فاضلاب در جنوب شهر تاکید کرد: این موضوع نیاز به یک رویکرد فراسازمانی دارد تا به‌طور کلی وضعیت آب و فاضلاب شهر اصفهان بهبود پیدا کند.

وارثی با اشاره به اراضی ارتش که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها در منطقه ۶ قرار دارد، گفت: باید پیش‌بینی‌های لازم برای تخلیه این اراضی صورت گیرد و در این راستا پیشنهاد می‌شود که بانک زمین ایجاد شده و این اراضی ذخیره شود؛ این اقدام می‌تواند در آینده از افزایش قیمت زمین جلوگیری کرده و به حل بسیاری از مسائل مرتبط با معوضه‌ها و طرح‌های شهری کمک کند.

وی با تاکید بر لزوم همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف برای رفع مشکلات شهری اضافه کرد: برنامه‌ریزی دقیق و بلندمدت در راستای توسعه پایدار شهر اصفهان از اهمیت بالایی برخوردار است.

کد خبر 827828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.