به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد نورصالحی امروز _چهارشنبه نوزدهم دی_ در جلسه بودجهریزی مشارکتی سال ۱۴۰۴ منطقه ۶ شهرداری که بهمنظور بهرهگیری از ظرفیتهای نخبگان، مدیران اسبق و شهروندان خلاق برای تدوین برنامه عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: رویکردی که شورای اسلامی شهر اصفهان به آن توجه دارد، نظرخواهی از مردم است، با این حال ساختار کنونی شهرداری بهطور کامل امکان اجرای این رویکرد را فراهم نکرده و این در حالی است که سال گذشته جلسهای مشابه برای بررسی بودجه کل شهر در تالار شورا برگزار و سال جاری تأمین بودجه انجام شد؛ بنابراین با این اقدام مناطق پانزدهگانه شهرداری اصفهان تحت پوشش قرار خواهد گرفت و انتظار میرود که سال آینده وضعیت بهتری در این زمینه به وجود آید.
وی با تاکید بر ضرورت عملیاتیشدن نظرات مردم در پروژههای شهری افزود: بسیاری از افرادی که در این جلسات مشارکت دارند، معتقد هستند که این نظرات باید در تصمیمات اجرایی شهر لحاظ شود؛ بعضی از پیشنهادات ممکن است زمانبر یا نیاز به هزینههای بالا داشته باشد، اما بسیاری از آنها به آسانی قابل پیادهسازی است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: افرادی که دارای نظرات تخصصی و کارشناسی هستند، میتوانند پیشنهادهایی ارائه دهند که در صورت وجود بودجه، به راحتی اجرایی شود و در غیر این صورت، میتوانند بهعنوان پیشنهادهای جدید برای بودجه سال بعد مطرح شود.
نورصالحی با اشاره به پیشنهاد برگزاری جلسات فصلی برای افزایش مشارکت عمومی گفت: یکی از پیشنهادات مهمی که در این زمینه مطرح شد، برگزاری جلسات فصلی برای جمعآوری نظرات مردم است؛ این جلسات میتواند هر سه ماه یکبار برگزار شود تا نظرها و پیشنهادهای مردم در فرایند تصمیمگیری شهری لحاظ شود.
وی ادامه داد: این جلسات میتواند علاوه بر جمعآوری نظرات حضوری، از طریق فضای مجازی و دیگر کانالهای ارتباطی نیز مورد توجه قرار گیرد، در نتیجه این رویکرد موجب افزایش مشارکت مردم در تصمیمگیریها و ارتقای کیفیت زندگی شهری خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اجرای طرحهای نرمافزاری برای بهبود وضعیت مناطق مختلف شهر بیان کرد: در حالی که بسیاری از مناطق شهرداری اصفهان با مشکلات زیرساختی و ترافیکی روبهرو است، بعضی از مناطق همچون منطقه ۴،۵ و ۶ که به نوعی برخوردار محسوب میشود، همچنان مشکلاتی را در زندگی روزمره، مردم تجربه میکنند.
نورصالحی اضافه کرد: بسیاری از این مشکلات به جنبههای نرمافزاری و مدیریتی مربوط میشود که با اقداماتی کوچک و بدون نیاز به پروژههای بزرگ عمرانی قابل رفع است، بنابراین این اقدام میتواند به بهبود شرایط زندگی در این مناطق کمک کند و بهجای سرمایهگذاریهای بزرگ، از راهکارهای سادهتر و کارآمدتر بهرهبرداری شود.
وی با اشاره به رفع مشکلات ترافیکی در مناطق پرجمعیت گفت: در مناطقی همچون ۴، ۵ و ۶ شهرداری اصفهان که رشد جمعیت و تراکم ساختوساز بالا بوده، ترافیک به یکی از بزرگترین چالشها تبدیل شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: برای این مناطق باید برنامهریزیهایی صورت گیرد تا مردم بتوانند در محیطی آرامتر و با کیفیت زندگی بهتری زندگی کنند، از اینرو راهکارهایی که مطرح شده، استفاده از پارک حاشیهای و کاهش بار ترافیکی در خیابانهای شلوغ این مناطق است.
نورصالحی خاطرنشان کرد: در موضوع بودجه شهری، یکی از مسائل مهم این است که باید فرایند ارزیابی بودجه به صورت مستمر انجام شود؛ سال گذشته هنگامی که بودجه شهرداری به شورا ارسال شد، جلسات متعددی برای بررسی و تصویب آن برگزار کردیم؛ این جلسات با حضور اعضای شورا و مسئولان شهرداری، کمک کرد تا پیشنهادات اصلاحی در بودجه لحاظ و فرایند تصویب به خوبی انجام شود.
وی ادامه داد: این نوع ارزیابیها و بازخوردها به شهرداری و شورا کمک میکند تا در فرایندهای آینده بهتر عمل کنند و بودجه شهری بهطور مؤثرتری تخصیص پیدا کند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به آغاز طرحهای آزمایشی برای کاهش ترافیک در خیابانهای شلوغ عنوان کرد: یکی از دیگر پیشنهادات اجرای طرحهای آزمایشی برای رفع مشکلات ترافیکی در خیابانهای شلوغ مناطق مختلف شهر است.
نورصالحی با بیان اینکه خیابانهایی همچون نظر، توحید و چهارباغ بهدلیل ترافیک سنگین با مشکلات جدی مواجه شده است، تصریح کرد: بعضی از سرمایهگذاران پیشنهاد دادهاند که برای کاهش ترافیک، طرح پارک حاشیهای در این خیابانها به صورت آزمایشی اجرا شود؛ در صورت موفقیت این طرح میتوان آن را در مناطق بیشتری گسترش داد و به رفع مشکل ترافیک در این مناطق کمک کرد.
نظر شما