۸۰ درصد شهروندان موافق پروژه‌های پیشنهادی شهرداری اصفهان هستند

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان از مشارکت ۵۰۰۰ شهروند در نظرسنجی پروژه‌های شهری خبر داد و گفت: ۸۰ درصد شهروندان موافق طرح‌های ارائه‌شده بودند و نظرهای مخالف نیز برای بازنگری در پروژه‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد امروز _چهارشنبه نوزدهم دی_ در جلسه بودجه‌ریزی مشارکتی منطقه ۶ شهرداری که به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگان، مدیران اسبق و شهروندان خلاق برای تدوین برنامه عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از پروژه‌ها و پیشنهادهای مرتبط با مدیریت شهری که هم‌اکنون مطرح می‌شود، بارها در جلسات گذشته بررسی و ثبت شده است‌.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت مدیران ادوار شهرداری‌های مناطق پانزده‌گانه اصفهان، آن‌ها را تاریخ شفاهی مناطق معرفی کرد و افزود: بعضی از پیشنهادهای این مدیران، به دلایلی از جمله محدودیت منابع مالی و بودجه یا موانع توافقی، در زمان مدیریتشان اجرایی نشده است و این جلسات فرصتی برای بازخوانی افتخارات گذشته و اشتراک تجربیات است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اظهارات اخیر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و شهردار پیشین تهران تاکید کرد: قالیباف مدیریت پسماند اصفهان را به‌عنوان یک الگوی موفق در کشور معرفی کرده و تأکید کرده است که سایر شهرها در این زمینه دچار بحران هستند و این دستاورد مهم حاصل تلاش مدیران گذشته و مدیریت فعلی شهری است.

نباتی‌نژاد گفت: اصل اساسی مدیریت شهری کنونی مشارکت‌محوری است و در دوره ششم مدیریت شهری سعی کردیم مشارکت فکری و نظر شهروندان را در تصمیم‌گیری‌ها دخیل کنیم و این موضوع را وظیفه‌ای بی‌منت می‌دانیم.

وی از برگزاری جلسات «شهراندیشی» خبر داد و ادامه داد: این جلسات از سال نخست مدیریت شهری برای دریافت دیدگاه‌های متخصصان و شهروندان برگزار شده است و در این راستا، فرایند نظرسنجی عمومی نیز با مشارکت ۵۰۰۰ شهروند انجام شد که بیش از ۸۰ درصد موافق پروژه‌های پیشنهادی بود و حتی نظرات مخالف نیز به دقت بررسی شده و تأثیر قابل‌توجهی بر تصمیمات مدیریت شهری خواهد داشت.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: قصد داریم پروژه‌هایی که شهروندان به آن‌ها رأی منفی داده‌اند را مجدد بازنگری کنیم و از لوایحی که به شورای اسلامی شهر ارائه می‌شود، حذف کنیم.

نباتی‌نژاد گفت: هدف این است که تصمیم‌های شهری به صورت مشارکتی و بر اساس نظرات مردم و متخصصان شکل بگیرد.

کد خبر 827823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.