برای ارتقای ایمنی شهرها در برنامه هفتم برنامه‌ریزی شده است

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه شهر تبریز به‌لحاظ توپوگرافی خطرناک است، گفت: در این راستا خطرات تبریز شناسایی شده و برای ارتقای ایمنی شهرها در برنامه‌هفتم برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، بابک محمودی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: چین با ۳ میلیون و ۳۰۰ نفر نیروی آموزش‌دیده، رتبه نخست و ایران با حدود ۳ میلیون و ۱۰۰ نفر، نیروی آموزش دیده رتبه دوم را در جهان دارد.

وی افزود:  از این تعداد ۴۸ هزار نیروی آموزش‌دیده، فعالیت حداقل ۲۴ ساعت در سال را دارند که این موضوع یک امتیاز ویژه و استثنایی برای هلال‌احمر محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه سال گذشته همه کسانی که ۹۰ روز شیفت خود را گذرانده بودند، بالغ‌بر ۹ هزار و ۲۰۰ امدادگر بودند، اضافه کرد: از این تعداد بیش از ۳ هزار نجاتگر استخدام شدند.

محمودی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۳ هزار امدادگر از این سازمان حقوق دریافت می‌کنند، اضافه کرد: در برنامه آتی سازمان این است که ۱۰ درصد از نجات‌گران فعال نیز جذب این سازمان می‌شوند.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک پایگاه امدادونجات واکنش سریع بانوان تنها در مراکز استان‌ها فعالیت خواهد کرد، گفت: برای توانمندسازی تیم واکنش سریع بانوان دوره رانندگی در شرایط سخت (آفرود) ویژه بانوان نجاتگر برگزار می‌شود.

محمودی در ارتباط با اقدامات انجام شده در حوزه خطرشناسی شهرهای مختلف نیز گفت: شهر تبریز به‌لحاظ توپوگرافی در سطح کشور بسیار خطرناک است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم بسته به امکانات انجام شده و در این راستا خطرات تبریز شناسایی شده و برای ارتقای ایمنی شهر در برنامه‌هفتم برنامه‌ریزی شده است.

محمودی با اشاره به اینکه تقویت ایمنی این محورها جزو اولویت‌ها است، اضافه کرد: ضمن اینکه پشتیبانی برای استان‌های دیگر به‌لحاظ دپوی اقلام در انبارها و وجود تیم‌های واکنش سریع نیز از دیگر برنامه‌های سازمان است.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر امکانات و تجهیزات این سازمان به‌لحاظ زیستی از جمله انبارها در دنیا را بی‌نظیر دانست و تاکید کرد: در این راستا هلال‌احمر ۷۰۰ دستگاه انبار دارد.

کد خبر 827366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.