سپاه از کاربرد هوش مصنوعی برای تشخیص و درمان بیماری رونمایی می‌کند

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: در آینده‌ نزدیک در یکی از بیمارستان‌های ثابت برای تشخیص و درمان بیماری با استفاده از هوش مصنوعی یک رونمایی داریم که به اطلاع مردم خواهیم رساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار احمد اخوان در حاشیه افتتاح بیمارستان سیار تخصصی امام حسین (ع) در کرمانشاه اظهار کرد: راهبرد ما در نظام سلامت نیرو، اقدام به‌موقع مؤثر و سریع در ارائه خدمات پزشکی به مردم و رزمندگان در هر شرایطی هر مکان و هر زمان با استفاده از سامانه‌های درمانی سیار تخصصی و فوق تخصصی است.

وی افزود: این سامانه‌ها بر پایه ابتکارات، خلاقیت و نوآوری، استفاده از فناوری‌های نوین و به‌روزرسانی آموزش‌ها، شبکه قوی مدیریت، فرماندهی هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی است.

سردار اخوان یادآور شد: ما در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه با راه‌اندازی این بیمارستان سیار تخصصی که از امروز خدمات پزشکی به مردم منطقه ارائه می‌دهد، نمونه‌ای از توانمندی ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی نیروی زمینی سپاه را به نمایش گذاشته است.

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: در مطالعه، تحقیق، پژوهش و تولید، چه از نظر تجهیزات پزشکی، چه از نظر مدیریت و فرماندهی و چه از نظر آموزش‌ها و شبکه مدیریتی با بهترین سامانه درمانی سیار دنیا رقابت می‌کند.

وی تاکید کرد: این بیمارستان دویست‌وپنجاه‌وسومین بیمارستان سیاری است که نیروی زمینی در مناطقی که مردم نیاز دارند احداث کرده است و از نظر فرایند، درمان تمام اقداماتی که در شبکه امداد بهداشت و درمان در یک بیمارستان ثابت انجام می‌شود، اینجا امکان انجام دارد.

سردار اخوان یادآور شد: ما در هوشمندسازی بیمارستان‌های ثابت نیز پیشرفت‌های خوبی داشتیم و در استفاده از هوش مصنوعی که جزو حقوق بیمار است، در آینده‌ای نزدیک در یکی از بیمارستان‌های ثابت برای تشخیص و درمان بیماران با استفاده از هوش مصنوعی یک رونمایی خواهیم داشت که به اطلاع مردم خواهیم رساند.

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه گفت: در استفاده از فناوری‌های جدید و نو برای ارائه خدمات پزشکی این بیمارستان‌ها بدون وابستگی به هیچ خدمات شهری، خوداتکا اداره می‌شود.

وی یادآور شد: در نیروی زمینی سپاه هشت سال است برنامه‌ریزی و تلاش می‌کنیم و به این اوج افتخار رسیدیم که با بهترین سامانه‌های درمانی دنیا رقابت می‌کنیم. یک زمانی سامانه‌های بیمارستان صحرایی را از خارج وارد می‌کردیم، اکنون این تکنولوژی در اختیار خود کشور به‌ویژه نیروی زمینی سپاه است.

سردار اخوان یادآور شد: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی بیمارستان تولید داخل است و بر این اصل اصرار می‌ورزیم تا ادامه داشته باشد.

کد خبر 826873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.