خریداری روزانه بیش از  ۷ تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: روزانه هفت‌ونیم تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، نوبخت اژدری امروز_شنبه پانزدهم دی_در بازدید از واحدهای کشاورزی اظهار کرد: تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است، به‌طوری که مازاد تولید را دیگر استان‌های هم‌جوار جذب می‌کنند، به‌طور متوسط می‌توان گفت که روزانه هفت‌ونیم تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می‌شود.

وی افزود: روزانه تعداد ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی به استان‌های آذربایجان شرقی و کشتار گاه شهرستان اهر انتقال داده می‌شود که پس از کشتار در دسترس مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنانش گفت: روزانه به میزان ۱۰ تن لاشه مرغ به استان تهران و ۹ تن به استان البرز و پنج تن نیز به استان گیلان به خصوص شهرستان آستارا ارسال می‌شود.

اژدری ادامه داد: قیمت عرضه مرغ به بازار ۸۳ هزار ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده است و مصرف‌کنندگان می‌توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه کنند.

وی ادامه داد: به میزان یک میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در حال حاضر صورت گرفته است که پیش‌بینی می‌شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه‌ریزی تا پایان دی سال‌جاری به حدود سه میلیون قطعه افزایش پیدا کند.

کد خبر 826301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.