از چرایی احداث تقاطع طالقانی-کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

«از چرایی اولویت احداث تقاطع طالقانی-کاشانی در پروژه‌های شهری شهرکرد»، «بافت قدیمی شهرکرد نیازمند توجه ویژه است»، «تولید بیش از هفت میلیون نشاء گل فصلی در گلخانه شهرداری شهرکرد»، پربازدیدترین اخبار شهرداری شهرکرد در هفته گذشته بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از شهرکرد، در هفته گذشته، شهرداری شهرکرد با اعلام پروژه‌های جدید عمرانی و خدماتی توجه شهروندان را به خود جلب کرد؛ «از چرایی اولویت احداث تقاطع طالقانی-کاشانی در پروژه‌های شهری شهرکرد»، «بافت قدیمی شهرکرد نیازمند توجه ویژه است»، «تولید بیش از هفت میلیون نشاء گل فصلی در گلخانه شهرداری شهرکرد»، «۳۰ هکتار به فضای سبز شهرکرد اضافه می‌شود»، «تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم یک تقاطع سه‌سطحی خواهد بود»، «تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید» مهمترین این خبرها بودند که مدیریت شهری شهرکرد در راستای ارتقای کیفیت زندگی و زیباسازی شهری انجام داده است.

از چرایی احداث تقاطع طالقانی – کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

چرایی اولویت احداث تقاطع طالقانی-کاشانی در پروژه‌های شهری شهرکرد

محمدحسین واحدیان، شهردار شهرکرد با اشاره به سوال برخی شهروندان درباره اینکه چرا اولویت تقاطع طالقانی-کاشانی است، اظهار کرد: طرح جامع، یک طرحی است که شهر را به صورت موضعی نگاه نمی‌کند، بلکه شهر را از بالا نگاه می‌کند و آسیب‌شناسی و نیازسنجی می‌کند، در همین راستا این تقاطع در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به اینکه انتهای خیابان طالقانی از جنوب به بلوار بوعلی سینا و کمربندی ۱۵ خرداد متصل و یکی از شریان‌ها و کریدورهای حرکتی اصلی شمال به جنوب است، بنابراین در طرح آمده است که احداث یک تقاطع غیرهم‌سطح ضروری است پس نیازی که استحصال شده، یک نیاز کارشناسی است که مشاور مطرح کرده است.

شهردار شهرکرد گفت: همچنین پیش‌بینی شده است که در انتهای بلوار بوعلی سینا نیز یک تقاطع احداث شود اما قبل از آن باید این بلوار تعریض شود، در همین راستا ۴۷ پلاک شناسایی شده است که باید تعریض صورت بگیرد که از این مجموع ۲۴ پلاک توافق و تخریب شده است، ۱۷ پلاک در حال توافق است و بقیه مالکان تاکنون مراجعه نکرده‌اند که اگر مراجعه کنند، طبق روال اقدامات انجام می‌شود، در غیر این صورت از طریق قانون تملک انجام می‌شود، چراکه طبق برنامه زمان‌بندی در طرح جامع باید اقدامات انجام شود.

بافت قدیمی شهرکرد نیازمند توجه ویژه است

شهردار شهرکرد همچنین با اشاره به بافت تاریخی و فرسوده شهرکرد با مساحتی بالغ بر ۷۰ هکتار در هسته مرکزی شهر اظهار کرد: مسجد ابومحمد و سقاخانه ارباب میرزا ازجمله آثار تاریخی با ارزش در شهرکرد هستند که تحت نظارت اداره میراث فرهنگی هستند و این دو مکان به دلیل اهمیت تاریخی، مستلزم توجه ویژه از سوی متولیان امر هستند.

وی با اشاره به لزوم توجه به محلات قدیمی شهرکرد افزود: بافت تاریخی و فرسوده شهرکرد با مساحتی بالغ بر ۷۰ هکتار در هسته مرکزی شهر وجود دارد و نیازمند توجه و حفظ هویت تاریخی خود است.

شهردار شهرکرد ادامه داد: به منظور احیای هویت تاریخی این ناحیه، پروژه‌ای تحت عنوان «مسیر گردشگری فرهنگ و هنر» راه‌اندازی شد که به طول ۴.۵ کیلومتر طراحی شده است، هدف این پروژه جذب گردشگران و شهروندان به این منطقه تاریخی است.

واحدیان بیان کرد: در دو سال اخیر، ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی این مسیرها هزینه شده و هنوز کارهای زیادی باقی مانده است، همچنین نیاز به همکاری دستگاه‌های دیگر از جمله تأسیسات خدماتی و اداره کل راه و شهرسازی وجود دارد تا این بافت حفظ و ساماندهی شود.

وی اضافه کرد: زنده‌سازی بافت‌های فرسوده و تاریخی با همکاری دستگاه‌های مختلف، از جمله ستاد بازآفرینی شهری انجام می‌شود تا هویت و جذابیت این منطقه برای نسل‌های آینده حفظ شود.

شهردار شهرکرد گفت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای حضور گردشگران داخلی و خارجی ازجمله نیازهای اساسی شهرکرد است.

واحدیان بیان کرد: هم‌زمان با معرفی شهرکرد به ایران و جهان، باید بهسازی زیرساخت‌ها نیز انجام شود تا گردشگران هنگام حضور در شهر با کمبود امکانات روبه‌رو نشوند.

وی تصریح کرد: برای ایجاد رغبت در ساکنان و مالکان بافت قدیمی، شهرداری بسته‌های حمایتی ویژه‌ای ارائه کرده است، این بسته‌ها شامل امتیازاتی برای ساخت‌وساز و تخفیفاتی برای صدور پروانه ساخت است که هدف آن افزایش فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی در این مناطق است.

از چرایی احداث تقاطع طالقانی – کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

افزایش ۳۰ هکتاری در فضای سبز شهرکرد

واحدیان با اشاره به اقدامات شهرداری شهرکرد در رابطه با حفظ محیط زیست شهری اظهار کرد: این شهرداری در نظر دارد تا پایان سال‌جاری، ۳۰ هکتار به فضای سبز شهر اضافه کند، این اقدام به شهروندان امکان می‌دهد تا از فضاهای سبز بیشتری بهره‌مند شوند و در عین حال به حفظ محیط‌زیست و سلامت عمومی کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: استفاده از پساب شهرکرد برای آبیاری فضای سبز یکی از این راهکارها است که در این رابطه اجرای شبکه لوله‌کشی برای انتقال این پساب در حال اجراست و با اجرایی شدن این پروژه آب سفره‌های زیرزمینی تنها برای شرب استفاده خواهد شد.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز از دیگر اقدامات شهرداری شهرکرد در رابطه با حفظ محیط زیست شهری است، عنوان کرد: خرید ۴۱ دستگاه اتوبوس جدید و بهسازی ۳۰ دستگاه اتوبوس قدیمی، از اقدامات شهرداری برای کاهش آلودگی هوا بوده است، این اتوبوس‌ها با تکنولوژی روز، آلودگی کمتری تولید و به بهبود کیفیت هوای شهر کمک می‌کنند.

از چرایی احداث تقاطع طالقانی – کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم یک تقاطع سه‌سطحی خواهد بود

واحدیان اظهار کرد: طرح جامع ترافیک شهری شهرکرد یکی از راهکارهای که می‌تواند ترافیک را کاهش دهد ایجاد تقاطع غیر هم‌سطح اعلام کرده است که جانمایی ۱۱ تقاطع غیرهم‌سطح در سطح شهر مشخص شده است.

وی افزود: اجرای تقاطع کمربندی ۱۵ خرداد و خیابان بوعلی‌سینا به دلیل در دستور کار بودن تعریض خیابان بوعلی سینا به تعویق افتاد و در حال حاضر تعریض این خیابان در دستور کار است که در این رابطه نیز ۱۸ پلاک با هزینه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در این خیابان خریداری شده است.

شهردار شهرکرد ادامه داد: یکی از شریان‌های اصلی ترافیک در شهرکرد بلوار طالقانی به بوعلی سینا است، اضافه کرد: پس از اتمام تعریض خیابان بوعلی سینا و در ادامه استمرار اصلاح یکی شریان ترافیکی شمال به جنوب شهرکرد یعنی بلوار طالقانی به خیابان بوعلی سینا اقدامات احداث تقاطع غیرهم‌سطح خیابان بوعلی سینا به کمربندی ۱۵ خرداد آغاز می‌شود.

واحدیان با اشاره به اجرای تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم شهرکرد، اضافه کرد: مطالعات ابتدایی تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم شهرکرد که یک تقاطع سه‌سطحی خواهد بود، انجام شده و پیش زمینه‌های اجرا از جمله تملک زمین و اصلاح پیاده‌روهای ورودی شهر در حال انجام است.

وی گفت: اجرای تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم پس از اجرای تقاطع غیرهم‌سطح بلوار طالقانی و در اولویت دوم اجرا خواهد بود.

شهردار شهرکرد بیان کرد: مجوز مطالعات فاز یک و دو تقاطع غیرهم‌سطح میدان معلم از شورای اسلامی شهرکرد گرفته شده، این مطالعات به مدت یک سال ادامه خواهد داشت و پس از آن مجوزات برای اجرا گرفته می‌شود.

شهروندان در زمان بارش‌ها از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند

شهردار شهرکرد با اشاره به ضرورت آماده‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات افزود: در صورت نیاز از ظرفیت بخش خصوصی برای ارائه خدمات به شهروندان استفاده شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به اهمیت نظارت بر مسیل‌ها و کانال‌های آب‌های سطحی گفت: مسیل‌ها، کانال‌ها و مسیر هدایت آب‌های سطحی به صورت مداوم بررسی و در صورت نیاز اقدامات لازم برای پاک‌سازی این کانال‌ها انجام شود تا از تجمع آب در زمان بارش‌ها جلوگیری شود.

واحدیان همچنین از شهروندان خواست تا از ریختن نخاله و زباله در مسیر جوی‌ها و کانال‌های آب خودداری کنند تا مشکلات آب‌گرفتگی به حداقل برسد و در صورت ضرورت مشکلات آب‌گرفتگی را به سامانه ۱۳۷ گزارش دهند.

وی گفت: همچنین باید در زمان بارش‌ها، شهروندان از سفرهای درون شهری غیرضروری خودداری و در صورت نیاز از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند تا ترافیک کمتری در شهر ایجاد شود.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه تمام تلاش مدیریت شهری در ستاد زمستانه بر ارائه خدمات به بهترین نحو برای تسهیل در تردد شهروندان است، بیان کرد: در زمان بارش‌ها ناوگان اتوبوس‌رانی و تاکسی در سطح شهر و در خطوط مختلف فعال هستند تا به شهروندان خدمات‌دهی کنند.

از چرایی احداث تقاطع طالقانی – کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

واحدیان اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون، شهرداری موفق به خرید تجهیزات و ماشین‌آلات جدید به ارزش ۱۰ میلیارد و ۷۵ میلیون تومان شده است که خرید ماشین‌آلات به منظور بهبود خدمات شهری و افزایش کارایی در حوزه‌های مختلف انجام شده است.

وی با بیان اینکه تجهیزات خریداری شده، یک دستگاه تراکتور به مبلغ ۸۱۰ میلیون تومان است که در حال حاضر در سازمان سیما و منظر مشغول به فعالیت است، افزود: یک دستگاه غلطک خودرو به ارزش شش میلیارد و ۲۱۵ میلیون تومان نیز خریداری شد که در حوزه عمرانی به کار گرفته شده است.

شهردار شهرکرد گفت: در راستای بهبود مدیریت پسماند، سه دستگاه پرس حمل زباله به مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان خریداری شده است، علاوه بر این، یک دستگاه تانکر آبپاش به مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان نیز به ناوگان شهرداری افزوده شد.

واحدیان با بیان اینکه این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی شهرداری شهرکرد در راستای بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان است، خاطرنشان کرد: این تجهیزات تنها برای خرید سال‌جاری است اما تعدادی از ماشین‌آلات و تجهیزات نیز در سال گذشته خریداری و در سال‌جاری تحویل داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: با این تجهیزات جدید، انتظار می‌رود که کارایی و سرعت خدمات‌رسانی به شهروندان افزایش پیدا کند و نیازهای شهری به بهترین شکل برطرف شود.

پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه اتصال بلوار فرهنگ به دهکده المپیک شهرکرد

هادی مهربانی، معاون زیربنایی و حمل‌ونقل شهرداری شهرکرد اظهار کرد: پروژه اتصال بلوار فرهنگ به دهکده المپیک با اعتباری حدود ۱۷ میلیارد تومان در دست اجرا است که در این راستا تاکنون ۱۵ هزار متر مکعب کوه‌بری و ۱۸ هزار متر مکعب سنگ‌بری انجام شده است.

وی افزود: این پروژه تاکنون پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی رسیده است و به‌منظور ادامه عملیات کوه‌بری، قرارداد جدیدی نیز منعقد شده است.

معاون زیربنایی و حمل‌ونقل شهرداری شهرکرد گفت: این پروژه نه تنها به کاهش ترافیک کمک می‌کند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و تسهیل در حمل‌ونقل عمومی نیز صورت می‌گیرد و با ادامه این پروژه انتظار می‌رود که در آینده‌ای نزدیک، شاهد تحولات مثبتی در زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهرکرد باشیم.

از چرایی احداث تقاطع طالقانی – کاشانی تا تجهیز شهرداری شهرکرد به ماشین‌آلات جدید

تولید بیش از ۷ میلیون نشا گل فصلی در گلخانه شهرداری شهرکرد

مسعود حبیبی، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد گفت: طی شش ماه نخست سال‌جاری، بیش از هفت میلیون نشا گل فصلی شامل ۳۰۰ مترمربع نشا گل فصلی گلدانی و ۶۰۰ مترمربع نشا گل فصلی به صورت باغچه‌ای تولید شده که بذر آنها از مهر در شاسی‌ها کاشته شده است و پس از نشاگیری در آستانه استقبال از بهار، از پانزدهم اسفند سال‌جاری تا اوایل اردیبهشت سال آینده در فضاهای سبز سطح شهر کاشته خواهند شد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری افزود: گل‌های تولیدی از نوع همیشه بهار، بنفشه، کوکب کوهی و کوکب بذری است.

وی اضافه کرد: تولید و تکثیر انواع گل‌های فصلی و درختچه‌های زینتی در گلخانه‌های شهرداری با هدف خودکفایی در تولید و کاهش هزینه‌ها انجام گرفته است.

حبیبی ادامه داد: در همین راستا بیش از ۵۰ هزار اصله درختچه زینتی از گونه‌های مقاوم به اقلیم از نوع یاس زرد، یاس بنفش، پیروکانتا، شمشاد پرتقالی، زرشک زینتی، برگ نو، شمشاد طلایی، بداغ، یاس دم موشی، گل محمدی، رز رونده، رز هفت رنگ، نسترن، ساناز و ارغوان تهیه شده است که پس از قلمه‌گیری در پاییز سال گذشته، انتقال به شاسی‌های کاشت و گلدان گیری هم‌اکنون آماده کاشت در فضای سبز شهری هستند.

کد خبر 826074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.