مهدی عسکری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جاری شدن دائمی رودخانه زایندهرود باید به یک مطالبه عمومی در سطح کشور تبدیل شود و رسانهها در انعکاس پیامدها و تبعات زیستمحیطی، فرونشست، سلامت ناشی از خشکی رودخانه زایندهرود ایران تلاش کنند.
وی افزود: از ابتدای آبان تا کنون ۵۱۲ اثر به دبیرخانه فرهنگی زایندهرود ارسال شده که قالب اثرها در بخش گزارش خبری از رسانههای مختلف اصفهان و کشور است.
مسئول دبیرخانه فرهنگی زایندهرود گفت: این جشنواره در ۷ هفت بخش مصاحبه، گفتوگوی خبری، یادداشت، مقاله، پرونده خبری، گزارش تحلیلی و تحقیقی و گزارش میدانی طراحی شد.
عسکری خاطرنشان کرد: خشکی زایندهرود و ارتباط مؤثر آن با گردشگر در اصفهان، خشکی زایندهرود و ارتباط آن با زیست حیوانات و گیاهان، خشکی زایندهرود و اثرات مخرب زیست محیطی، خشکی زایندهرود و مسئله فرونشست زمین، کشاورزان، قربانیان خشکی زایندهرود، آلودگی آبها، قاتل خاموش تالابها، خشکی زایندهرود، بحران ملی کشور، مصائب تالاب گاوخونی و ریزگردها، دولتها و احیای زاینده رود، مسئله انتقال آب زایندهرود، هنر، فرهنگ و زایندهرود و بحران بیآبی در اصفهان از موضوعات این جشنواره است.
به گزارش ایمنا، اختتامیه نخستین جشنواره ملی مطبوعاتی زایندهرود ایران پایان دی سال جاری برگزار و از برگزیدگان در هر دو جشنواره عکس و ملی مطبوعاتی تقدیر خواهد شد.
نظر شما