تقویت جبهه‌های علمی و فرهنگی ارتش در کنار تقویت توان نظامی برای مبارزه با دشمن

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران باید همزمان با تقویت توان نظامی در جبهه‌های علمی و فرهنگی نیز مبارزه کند تا هیچ دشمنی نتواند از طریق جنگ‌های نرم و فرهنگی به اهداف خود دست پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان و به نقل از روابط عمومی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا، حجت‌الاسلام محمد حسین‌آبادی صبح امروز _پنجشنبه سیزدهم دی_ در مراسم ولادت امام محمد باقر (ع) مسجد فجر گروه ۴۴ توپخانه نزاجا اظهار کرد: ولادت امام محمد باقر (ع) که در این روز فرخنده به وقوع پیوسته است، به عنوان یکی از برجسته‌ترین رویدادهای تاریخ اسلام باید برای ما مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: امام محمد باقر (ع) نه تنها در عصر خود بلکه در تاریخ اسلام به عنوان یک منبع عظیم علمی و اخلاقی شناخته می‌شوند.

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا خاطرنشان کرد: ایشان با تعالیم گسترده و عمیق خود، معارف اسلامی را به بشریت هدیه دادند و مسیر پیشرفت علمی و دینی را برای نسل‌های بعدی هموار کردند.

حسین‌آبادی عنوان کرد: امام محمد باقر (ع) یکی از بزرگترین مفسران قرآن کریم و پیشوایانی بودند که توانستند تعالیم دین را با عمق و دقتی خاص برای مردم زمان خود توضیح دهند و از ایشان به عنوان باقرالعلوم یاد می‌شود، زیرا به قدری در علوم مختلف آگاهی داشتند که توانستند بسیاری از پیچیدگی‌ها و معماهای علمی و دینی را برای مردم آن روزگاران آشکار کنند.

وی اضافه کرد: امام باقر (ع) در حقیقت یک انقلاب علمی به راه انداختند که اثرات آن در همه عرصه‌های زندگی مسلمانان و حتی غیرمسلمانان قابل مشاهده است.

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا با اشاره به نقش برجسته امام محمد باقر (ع) در عرصه‌های مختلف علمی، تصریح کرد: امام محمد باقر (ع) در زمینه‌های مختلف علمی از جمله فقه، تفسیر قرآن، کلام و حتی علوم طبیعی و تجربی، پیشگام بودند؛ ایشان به سوالات پیچیده دینی و اجتماعی پاسخ می‌دادند و مباحث جدیدی را در زمینه‌های فقهی و کلامی مطرح کردند که همچنان در متون علمی اسلامی استفاده می‌شود.

حسین‌آبادی ادامه داد: این حقیقت که ایشان بدون داشتن ابزارهای مدرن علمی، توانستند پایه‌گذار بسیاری از علوم اسلامی شوند، نشان از عمق فکری و بصیرت او دارد.

وی با اشاره به ضرورت تقویت آگاهی دینی در میان نیروهای مسلح تاکید کرد: اگرچه ما امروز در میدان‌های مختلف نظامی با دشمنان جنگ و مقابله می‌کنیم، اما باید بدانیم که جهاد تنها محدود به نبردهای فیزیکی نیست و امام باقر (ع) به ما آموختند که برای پیروزی در همه عرصه‌ها به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و علمی، باید از سلاح علم و آگاهی استفاده کنیم.

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا تصریح کرد: ما در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران باید همزمان با تقویت توان نظامی در جبهه‌های علمی و فرهنگی مبارزه کنیم تا هیچ دشمنی نتواند از طریق جنگ‌های نرم و فرهنگی به اهداف خود دست پیدا کند.

حسین‌آبادی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی امام محمد باقر (ع) گفت: امام محمد باقر (ع) در کنار علم و آگاهی به اخلاق و رفتار فردی نیز اهمیت بسیاری می‌دادند، ایشان در زندگی خود نمونه‌ای کامل از انسانیت صداقت و فروتنی بودند و به مسلمانان آموختند که در کنار علم و تلاش‌های فردی باید به تقویت روابط انسانی و اخلاقی نیز پرداخت، زیرا اخلاق نیکو و رفتار شایسته یکی از ارکان اساسی رسیدن به کمال انسان است.

وی عنوان کرد: ما در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا به عنوان سربازان این کشور و انقلاب اسلامی باید همواره به دنبال پیروی از این ویژگی‌های اخلاقی باشیم، اگرچه ما در جبهه‌های نظامی مبارزه می‌کنیم، اما باید توجه داشته باشیم که جهاد اصلی در حفظ و ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی در کنار انجام وظایف نظامی‌مان است.

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا افزود: برخورداری از روحیه‌ای مهربان، صادق و متعهد در کنار قدرت نظامی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک سرباز اسلام است.

حسین‌آبادی اظهار کرد: امیدواریم که این مراسم و آموزه‌های امام محمد باقر (ع) همگان را به یاد اهمیت علم، اخلاق و ایمان در خدمت به انقلاب اسلامی و وطن عزیزمان ایران بیندازد و ما نیز باید با پیروی از راه امامان معصوم (ع) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در همه زمینه‌ها از جمله جبهه‌های علمی، فرهنگی و نظامی و در مسیر پیشرفت و عزت کشورمان ایران گام برداریم.

کد خبر 825634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.