به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، علی احمدیپور با اشاره به کارکرد مهم زنجیره تولید، توزیع و انتقال سوخت در کشور اظهار کرد: از ابتدای مرداد تا آبان سال جاری نزدیک به ۲۲ میلیارد و ۵۵۷ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی و ۲۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق شبکه خطوط لوله در سراسر کشور ارسال شده است.
وی از رشد ۴.۴ درصدی میزان انتقال مواد نفتی در بازه زمانی یاد شده نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته خبر داد و افزود: این در حالی است که میزان انتقال کلان انواع مواد نفتی شامل نفت خام، میعانات گازی و انواع فرآوردههای نفتی نسبت به چهار ماه نخست سال جاری نیز ۳.۶ درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خاطرنشان کرد: شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام، فرآوردههای نفتی و میعانات گازی در چهار ماه دوم سال ۱۴۰۳ با عملکرد پایدار منجر به صرفهجویی مصرف بیش از ۶۰۰ میلیون لیتر نفت گاز به ارزش ۳۸۰ میلیون دلار و عدم انتشار معادل ۱.۷ میلیون تن دیاکسید کربن در مقایسه با حمل جادهای شده است.
وی تصریح کرد: بهدنبال انتقال پایدار و ایمن مواد نفتی در ۴ ماهه گذشته در سال جاری از تردد ۱.۹ میلیون تانکر نفتکش ۲۵ هزار لیتری در سطح جادههای کشور جلوگیری شده است.
احمدیپور درباره میزان انتقال فرآوردههای نفتی به نیروگاهها بهعنوان سوخت جایگزین بیان کرد: با توجه به اهمیت ایمنی و پایداری انتقال سوخت به اقصی نقاط کشور بهویژه در ایام سرد سال، در چهار ماه دوم سال جاری، یک میلیارد و ۳۵۷ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاههای متصل به شبکه خطوط لوله انتقال داده شده است.
به گفته وی، سوخترسانی به نیروگاهها نیز از طریق شبکه خطوط لوله در چهارماهه ابتدایی دولت نسبت به زمان مشابه سال گذشته، ۳۷.۵ درصد و نسبت به چهار ماه نخست سال جاری ۴.۳ درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به بهبود شاخصهای کلان مصرف انرژی در شبکه خطوط لوله انتقال مواد نفتی تصریح کرد: بهبود شاخصهای کلان مصرف انرژی در چهار ماه دوم سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که بهرغم افزایش عمر تجهیزات و شبکه خطوط لوله و دسترسی نداشتن به برخی از تجهیزات با راندمان بالا کسب شده است، نشاندهنده تلاش و اهتمام شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به موضوع مدیریت و بهینهسازی عملکرد انرژی است.
وی در پایان با اشاره به انتقال ایمن، پایدار، بهینه و اقتصادی مواد نفتی از بستر خطوط لوله گفت: حجم بالای انتقال مواد نفتی از طریق خطوط لوله و رشد قابل توجه آن ضمن بیان عملکرد مناسب و قابل اطمینان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت خطوط لوله، بیانگر عمل به ماده ۵۸ قانون اصلاح الگوی مصرف با هدف استفاده حداکثری از ایمنترین و کممصرفترین روش انتقال کلان مواد نفتی در سطح کشور است.
نظر شما