به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، جعفر مردانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم دی_در دیدار با ائمه جمعه استان اظهار کرد: وفاق ملی تنها یک سیاست نیست، بلکه یک ضرورت است و نباید محدود به سطح سران قوا باشد، در چهارمحالوبختیاری نیاز به وفاق استانی داریم.
وی افزود: نقش ائمه جمعه به عنوان پدران معنوی در تحقق همدلی و انسجام میان مسئولان و جامعه، ضروری است، این همفکریها برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی و ارتقای وضعیت استان امری حیاتی است.
استاندار چهارمحالوبختیاری گفت: در حال حاضر با کمبود ۵۳ همتی برای به پایان رساندن پروژههای مختلف در بخشهای آب، راه، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، فرهنگ و اقتصاد روبهرو هستیم، ۲۰ درصد از این اعتبار تأمین شده که رقم ناچیزی است، این موضوع نشاندهنده تلاشهای ناکافی در تکمیل پروژههاست.
مردانی تصریح کرد: کارهای زیادی انجام شده، اما همچنان پروژههای عقبافتاده زیادی داریم، نیاز است که به تأمین اعتبار بیشتری توجه شود، زیرا اعتبار سالانه استانداری ۲.۵ همت است.
وی بیان کرد: باید برای حضور سرمایهگذار در استان فرش قرمز پهن کنیم، که این موضوع نیازمند حل فقر فرهنگی در این زمینه است، شرایط سرمایهگذاری در استان باید تسهیل شود، بروکراسی اداری موجود میتواند مانع بزرگی برای ورود سرمایهگذاران باشد.
استاندار چهارمحالوبختیاری خاطر نشان کرد: زمانی که یک سرمایهگذار در استان حضور پیدا میکند با مشکلات متعددی از جمله صدور مجوزها و استعلامهای پیچیدهای که ممکن است او را خسته کند، روبهرو میشود، بنابراین، ضروری است که همه نهادها و مسئولان استان همکاری کنند تا این مشکلات حل شود و مسیر سرمایهگذاری در استان هموار شود.
مردانی ادامه داد: اقداماتی برای بهبود شرایط سرمایهگذاری از جمله ملاقات با مقامات کشوری، به ویژه معاون اقتصادی وزیر کشور، برای تسهیل فرآیند سرمایهگذاری در حال انجام است.
وی تأکید کرد: بروکراسی اداری باید کاهش پیدا کند تا سرمایهگذاران بتوانند بهراحتی کار خود را آغاز کنند، در آیندهای نزدیک، جلساتی برای رفع موانع اداری برگزار میشود تا پاسخ استعلامات به طور سریع و مؤثر دریافت شود.
استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به مشکل اساسی کمبود آب در استان بیان کرد: در استان، ۱۳۷ روستا با تانکر آبرسانی میشوند و ۲۳ شهر با چالشهای آبی روبهرو هستند.
مردانی اضافه کرد: اقدامات مهمی برای تأمین آب در دست انجام است و مجوزهای اولیه برای پروژههای آبرسانی صادر شده است، امیدواریم با همکاری بیشتر و تسهیل شرایط، مشکلات موجود در زمینه سرمایهگذاری و آبرسانی حل شود و استان به سمت توسعه پایدار پیش برود.
وی تصریح کرد: پروژه آبرسانی بن_بروجن همچنان ناتمام مانده و به دلیل تغییر محل آبگیر از سوی تیم مدیریت قبلی، با چالشهای جدی روبهرو شده است، یکی از مسائل کلیدی، سد غدیر بابا حیدر است که در بازدید سال گذشته رئیسجمهور افتتاح و آبگیری شد اما تاکنون مجوز زیستمحیطی آن صادر نشده و هنوز قطرهای آب در پشت سد جمع نشده است، مسئولان باید به دنبال تأمین مجوزات زیستمحیطی و رفع مشکلات فنی مرتبط باشند.
استاندار چهارمحالوبختیاری خاطرنشان کرد: در این راستا، تکمیل سدهای دیگر همچون سد شهدای چشمه علی، و سد خرسان نیز باید در اولویت قرار گیرد.
مردانی تاکید کرد: در حوزه راهها، ۱۳ پروژه در دست اجراست که یکی از آنها پروژه راهآهن است، در حالی که بدهیهای زیادی به پیمانکاران وجود دارد، اما در تلاش هستیم تا پیمانکاران حفظ شوند و در پروژههای راههای استان فعالیت کنند.
وی اظهار کرد: در زمینه مسکن، پروژه نهضت ملی مسکن نیازمند برنامهریزی و کار کارشناسی است، در منظریه شهرکرد، ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی شروع شده اما مشکلات متعددی در تأمین اراضی و زیرساختها وجود دارد، باید به نیازهای اجتماعی از جمله مدرسه، مرکز فرهنگی و فضای سبز توجه کنیم.
استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به موضوع انتصابات در استان گفت: تلاش بر این است که انتصابات بر اساس کارآمدی و تخصص انجام شود تا قفل شدن پروژهها رفع شود، همچنین، اصلاحات اقتصادی، ثبات مالی و کنترل تورم از دیگر اولویتهاست و مسئولان در حال پیگیری اقدامات لازم برای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه زیرساختها هستند.
نظر شما