شهدا، معلم درس آزادگی و فداکاری هستند

فرمانده تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه آرامش امروز را مدیون خون شهدا هستیم، گفت: شهدا درس آزادگی و فداکاری را به ما آموختند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سردار حسن حکمتیان‌راز امروز _چهارشنبه دوازدهم دی_ در آئین گرامیداشت «هفته مقاومت» و بزرگداشت مقام شهید «حاج‌قاسم سلیمانی» در گچساران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس ۳۶ کشور جهان با همه تجهیزات نظامی و با حمایت کامل آمریکا نیز ماشین جنگی رژیم بعث (صدام) را به راه انداختند، اما رزمندگان ایران اسلامی حماسه‌ها خلق کردند و در این راه هم شهدای والامقامی تقدیم انقلاب کردیم.

وی افزود: آن دوران شعار «امروز خرمشهر و فردا تهران» تکه کلام «صدام» بود و درود خداوند بر آنان که از همه دارایی خود گذشتند، جان دادند تا ایران پاینده باشد.

فرمانده تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهدا درس مقاومت و آزادی‌خواهی را به همه یاد دادند، اگرچه دفاع مقدس جنگی نابرابر بود، اما ملت ایران از این جنگ نابرابر سربلند بیرون آمدند.

وی تصریح کرد: باید توجه داشت که دشمن همواره به‌دنبال زدن اصل اسلام است و می‌خواهد ام القرای جهان اسلام (ایران) را سرنگون کند، اما کور خوانده است.

حکمتیان‌راز خاطرنشان کرد: دشمن در منطقه داعش را تشکیل داد و دست به هر جنایتی زد، هدف اصلی داعش ایران اسلامی بود، اما رهبر انقلاب فرمان دادند و «حاج قاسم» گوش‌به‌فرمان ولایت وارد میدان جهاد شدند و حقیقتاً «حاج قاسم» سرباز حقیقی ولایت و کشور بود.

وی با بیان اینکه شهید حاج‌قاسم سلیمانی مجاهد خستگی‌ناپذیر بود، افزود: ایشان جمله معروفی دارند که می‌فرمودند: «خدایا مرا آن‌قدر مشغول کن که فکر گناه نکنم، خدایا آن‌قدر به من توان بده تا از حریم آل‌الله دفاع کنم و خدایا به من توفیق بده تا آخرین قطره خونم از ام‌القرای جهان اسلام دفاع کنم»

فرمانده تیپ ۴۸ سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز مقاومت یک گفتمان و راهبرد است، ایران اسلامی سختی‌ها زیادی به خود دیده است، اما با اقتدار به مسیرش ادامه می‌دهد.

وی تصریح کرد: آمریکا امروز کنار رژیم صهیونیستی انواع جنایت در منطقه انجام می‌دهد و بیش از ۴۵ هزار انسان بی‌گناه و بی‌دفاع را در غزه به شهادت رسانده است.

حکمتیان‌راز خاطرنشان کرد: با این وجود دشمن در عملیات «طوفان‌الاقصی» ضربه‌فنی شد و قدرت پوشالی آمریکا و رژیم صهیونیستی فروریخت.

وی افزود: در عملیات «وعده صادق» از عمق جغرافیای ایران اسلامی به دشمن حمله شد و دشمن نیز هر کاری کرد، حریف جبهه مقاومت نشد و در مقابل حزب‌الله مجبور به آتش‌بس شد و امروز جبهه مقاومت با همه دنیای کفر درگیر است.

فرمانده تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: عزت و اقتدار امروزمان مدیون خون شهدا است، امروز در حوزه‌های مختلف شاهد تقابل با نظام سلطه هستیم و همه باید مجاهدانه بایستیم تا انقلاب را به دست صاحب اصلی‌اش «حضرت حجت» برسانیم و به حول و قوه الهی این پیچ مهم تاریخی را با تبعیت از ولایت خواهیم پیمود.

کد خبر 825285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.