اقدامات لازم برای جلوگیری از شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان انجام شده است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: از سوم آذر که اولین نمونه‌های آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در منطقه تالاب میقان اراک مشاهده شد، اقدامات لازم برای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، یوسف یوسفی عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم دی_ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی اظهار کرد: بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در سال‌های ۹۵، ۹۹ و ۱۴۰۰ در تالاب میقان شیوع پیدا کرده بود.

وی افزود: این بیماری معمولاً بین ۳۵ تا ۴۰ روز طول می‌کشد و اکنون در انتهای دوره بیماری هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: امسال از نظر تعداد لاشه‌های جمع‌آوری شده ناشی از آنفلوانزا فوق حاد پرندگان، نسبت به سنوات قبل وضعیت بهتری داریم.

یوسفی عنوان کرد: از سوم آذر که اولین نمونه‌های آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در منطقه تالاب میقان اراک مشاهده شد اقدامات لازم برای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام شده است.

وی اظهار کرد: جمع‌آوری لاشه‌ها و دفن بهداشتی، قرنطینه کردن منطقه انجام‌شده و این اقدامات کار تخصصی و طاقت‌فرسا است، با توجه به اینکه حدود ۱۴ واحد مرغداری در نزدیکی تالاب میقان وجود دارد، تدابیر لازم اندیشیده شده و تاکنون هیچ موردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به غیر از منطقه درگیر گزارش نشده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی خاطرنشان کرد: لازم است ملاحظات بیشتری صورت گیرد تا این بیماری به سایر مناطق سرایت نکند و تا وضعیت سفید، باید تمهیدات ادامه یابد.

کاهش ۴۳ درصدی تصادفات فوتی

سرهنگ روح‌الله آشوری رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی هم اظهار کرد: طی ۲۰ روز از اجرای طرح رزمایش ترافیکی زمستانه استان مرکزی، ۱۳ فقره تصادفات فوتی کمتر شده و با کاهش ۴۳ درصدی مواجه هستیم.

وی افزود: کشته‌شدگان حوادث رانندگی در این مدت نسبت به مشابه قبل، ۱۹ نفر کمتر است که بیانگر کاهش ۴۹ درصدی است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه رزمایش ترافیکی زمستانه استان از بیستم آذر امسال آغاز و تا بیستم اسفند ادامه دارد تصریح کرد: نقاط حادثه‌خیز نقطه به نقطه تعیین شده است.

آشوری ادامه داد: بیشترین تصادفات منجر به فوت در ۲۰ روز از اجرای این طرح با ۲۰ درصد، در مسیر اراک - قم به وقوع پیوسته است.

آماده‌باش ۴۳۰ نیروی راهداری در طرح زمستانه استان مرکزی

مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی هم اظهار کرد: در طرح زمستانه این استان ۴۲۰ نفر نیروی راهدار، راننده و پشتیبان در آماده‌باش کامل قرار دارند.

وی با بیان اینکه در صورت نیاز ۲۸۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات به‌کارگیری خواهد شد افزود: سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های این اداره به صورت شبانه‌روز پاسخگوی هموطنان است، کاربران جاده‌ای می‌توانند از طریق این سامانه از آخرین وضیعت جاده‌های استان مطلع شوند.

باید برای فرونشست زمین در استان مرکزی تدابیر لازم اندیشیده شود

علیرضا عزیزی سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی هم اظهار کرد: باید برای فرونشست زمین در استان مرکزی تدابیر لازم اندیشیده شود زیرا فرونشست در این استان وضعیت خوبی ندارد اگر تدابیر لازم اندیشیده نشود، خطرات جدی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فرونشست در شهرستان اراک به ۱۶ و هشت دهم سانتیمتر رسیده است افزود: بیشترین مورد در مسیر اراک به فرمهین است، همچنین فرونشست در زرندیه به هشت و چهار دهم سانتیمتر، در شرق شهرستان ساوه تا ۲۱ سانتیمتر و در شهرستان‌های کمیجان و خنداب تا ۱۲ درصد اتفاق افتاده است.

سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی تاکید کرد: کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی، مسئولیت اصلی این موضوع را برعهده دارد و ضوابط و اقدامات لازم در این زمینه را به وزارت راه و شهرسازی اطلاع می‌دهد.

کد خبر 825148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.