به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی عصر امروز _دوشنبه دهم دی_ در یکصد و شصت و پنجمین جلسه صحن علنی شورا اظهار کرد: در پروژه هشت هزار و ۱۱۲ واحدی که در طرح تفصیلی به محدوده شهر اضافه شده، مقرر است شهرداری ۲۹۷ میلیارد تومان را اخذ کند تا بتواند خدمات شهری را ارائه کند.
وی افزود: از این مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان نقدا پرداخت شده و مابقی آن در قالب چک پرداخت شده که یک مورد از چکها به مبلغ ۱۳ میلیارد پرداخت شده و مابقی پرداخت نشده است.
شهردار اراک درباره قیمت پروانههای ساختمانی و هزینههای شهرداری طرح نهضت ملی مسکن گفت: به طور متوسط مبلغ پرداخت شده برای پروانه ساختمانی در صورتی که بر روی واحدها سرشکن شود، ۱۴ میلیون تومان به ازای هر واحد میشود که شهرداری به نمایندگی از شهروندان اراکی از این پروژه دریافت کرده است.
محمودی با اشاره به درخواست باز پس بازپسگیری این مبلغ تصریح کرد: در صورتی که این مبلغ را در تعداد واحد تقسیم کنیم، هزینه پروانه هر واحد ۳۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان میشود.
وی ادامه داد: این مبلغ تنها هزینه ساخت یک پل برای دسترسی آسان متقاضیان به معابر شهری میشود و سایر خدمات شهری قابل ارائه و کاربریهای مورد نیاز برای این پروژه کماکان باقی میماند.
شهردار اراک عنوان کرد: تغییرات مورد نظر اداره راه و شهرسازی در این دوره با همکاری بدنه شهرداری همراه بوده و تمام درخواستها شامل تغییر کاربری، پروانهها، بلند مرتبه سازی و … بدون کوچکترین کارشکنی و در راستای خدمت رسانی و کمک به شهروندانی که در این پروژه سهیم هستند و در جهت راه افتادن کار شهروندان، انجام شده است.
محمودی اضافه کرد: شهرداری برای شهروندانی که جزو مردم اراک هستند و میخواهند در این بخش ساکن شوند، اقدامات لازم و همکاری به موقع خود را انجام داده است و اگر پولی هم از این پروژه دریافت کند، بیتالمال شهر اراک است و مدیریت شهری با توجه به قانون نمیتواند این مبلغ را کم یا زیاد کند و در حیطه اختیارات و وظایف خود عمل کرده است.
وی اظهار کرد: به عنوان شهردار اراک هر کمک و مساعدتی که در توان بنده باشد، در چهارچوب قانون و با مجوزهای شورا در راستای تسهیل به شهروندان انجام خواهم داد.
شهردار اراک تصریح کرد: در طرح تفصیلی کارشناسان شهرداری، مغایرتها با طرحی که مصوب شده و طرحی که موجود است در حال استخراج است و این مغایرتهاست که در آینده برای شهروندان ایجاد مشکل میکند.
محمودی ادامه داد: در این طرح به دلیل اینکه شهرداری و شورا در خط مقدم پاسخگویی به شهروندان هستند، باید نسخه درستی ارائه دهند که هیچ مشکلی برای شهروندان ایجاد نکند.
وی عنوان کرد: بحث هسته مرکزی شهر و ترافیک آن با طرح محدوده ترافیکی که در دستور کار قرار دارد، با ایجاد محدودیتهای ترافیکی و در عین حال روانسازی و در اختیار گذاشتن ناوگان حمل و نقل عمومی با هدف ایجاد تسهیل برای شهروندان صورت میگیرد.
شهردار اراک گفت: در موضوع ترافیک آرامستان هم که چند هفته بسیار حاد شده است، دیروز، امروز و روزهای گذشته با حضور راهور و کارشناسهای طرحهایی را داریم تا شاهد روان سازی ترافیک در این بخش باشیم.
محمودی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار قاسم سلیمانی افزود: سالروز شهادت سردار سلیمانی فرصت مناسبی برای برگزاری و تبیین ابعاد شخصیتی و اصول مکتب شهید سلیمانی است.
وی با اشاره به تعداد پروانه صادر شده گفت: در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۱ تعداد پروانههای ساختمانی صادر شده ۳۲۰ مورد است.
شهردار اراک عنوان کرد: در ۹ ماهه اول گذشته ۳۵۵ پروانه ساختمانی صادر شده و ۹ ماهه ابتدای سال جاری ۳۹۴ پروانه ساختمانی صادر شده است.
وی با بیان اینکه متراژ پروانههای صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۲۲۷ هزار متر مربع است اظهار کرد: بخش بزرگی از این میزان به پروژه هشت هزار و ۱۱۲ واحدی اختصاص دارد که در مجموع در سال ۱۴۰۲ متراژ پروانههای صادر شده ۶۱۸ هزار مترمربع بوده و در ۹ ماهه سال امسال ۶۰۸ هزار متر مربع پروانه ساختمانی صادر شده است.
شهردار اراک ادامه داد: از نظر درآمدی در ۹ ماهه ابتدای امسال ۶۱ درصد از درآمد شهرداری محقق شده اما بدون در نظر گرفتن وام و فروش اموال ۹۸ درصد از درآمد شهرداری محقق شده و این در حالی است که ما هنوز درآمدهای ناشی از پروژههای سرمایهگذاری را بارگذاری نکردهایم.
نظر شما