به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدجواد حسینی، ظهر امروز _دوشنبه دهم دی_ در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: پروفایل و نقشه آسیبهای اجتماعی استان با دقت مطالعه میشود و اقدامات مداخلهای زنجیرهای برای کنترل آسیبهای اجتماعی به عنوان یک سند ارائه میشود.
وی افزود: بیشتر مردم و دولت از خدمات سازمان بهزیستی بیخبر هستند در صورتی که ما از پیش از مرگ و تا پس از مرگ به مردم خدمات ارائه میدهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: این سازمان به هشت میلیون نفر، بیش از ۱۷۰ خدمت را در کشور ارائه میدهد که این خدمات شامل جامعه هدف کردستان هم میشود.
حسینی ادامه داد: بخشی از مردم پشت نوبتی این سازمان هستند که ما در سفر امروز به کردستان تعهد میکنیم که پشت نوبتی دهک یک درآمدی این استان را به صفر برسانیم.
وی اضافه کرد: ۲۴۷۰ نفر در بخش معلولان در استان کردستان پشت نوبتی هستند که به صفر خواهند رسید.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: حمل و نقل برون شهری برای افراد دارای معلولیت باید ۵۰ درصد رایگان باشد که در استان ۳۰ درصد تأمین اعتبار شده است که تلاش میکنیم آن را به ۱۰۰ درصد برسانیم.
حسینی تصریح کرد: حدود ۱۶۰ هزار نفر از خدمات مستقیم و غیرمستقیم سازمان بهزیستی در کردستان بهرهمند هستند که ۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر آنها مستمری ماهیانه دریافت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: توانبخشی مبتنی بر محیط(cbr) نیز در ۹۵ درصد پوشش روستایی استان اتفاق افتاده که پنج درصد دیگر را تا پایان سال محقق میکنیم و ۱۰ درصد جامعه شهری نیز جزو تعهدات ما خواهد بود.
ویلچر همه معلولان کردستانی تأمین میشود
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: تعدادی از معلولان استان ویلچر ندارند که تعهد میکنیم ویلچر همه معلولان استان را تأمین کنیم.
حسینی با اشاره به وجود ۳۹۷ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور، گفت: در استان کردستان ۹ مرکز فعال هستند که در شهرستان سروآباد نیز راهاندازی خواهد شد.
وی با اشاره به تمرکز بر رویکرد خانواده محوری در مقابل مؤسسه محوری در سازمان بهزیستی گفت: سالانه ۶۰۰۰ ورودی کودک بیسرپرست داریم که با این رویکرد ۵۰ درصد آن به خانوادهها و ۲۰ درصد به خانواده جایگزین برمیگردند و در نهایت حدود ۱۵۰۰ نفر آنها به مرکز ما ارجاع داده میشوند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، بالغ بر ۱۱ درصد از جمعیت کشور معلول هستند که ۹۷ درصد آنها توسط خانوادههایشان نگهداری میشوند.
حسینی گفت: ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی اشتغال داریم که در استان کردستان ۵۱ درصد آن جذب شده، در صورتی که در کشور ۸۴ درصد محقق شده است.
وی تصریح کرد: در استان کردستان دو نقطه که یکی در شهرستان سقز و یکی دیگر در یکی از حواشی مناطق ۵۴ گانه را عاری از بیکاری مددجو خواهیم کرد.
نظر شما