فریدون کریمی والا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در لرستان با اشاره به برگزاری دومین کنگره ملی ۶۵۶۲ شهید لرستان در اواخر سال ۱۴۰۴ یا اوایل ۱۴۰۵ اظهار کرد: در فرصت باقیمانده تا این کنگره، اولویت ما چابکسازی کمیتهها و حذف ساختارهای موازی است تا روند برگزاری کنگره با انسجام بیشتری پیش برود.
وی با تأکید بر ساماندهی کمیته تألیف در این دوره افزود: در کنگره نخست هر کمیته بهصورت مستقل اقدام به چاپ کتاب میکرد، اما در دومین کنگره هیچ دستگاهی بدون مجوز کمیته تألیف به ریاست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، مجاز به چاپ کتاب نخواهد بود.
مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به نیاز مبرم به تولید آثار متنوع درباره شهدا گفت: در حوزه تولیدات مرتبط با شهدا، به تولید رمان، خاطره و داستان نیاز داریم و در این زمینه همافزایی و همکاری میان دستگاههای عضو کمیته تألیف ضروری است.
کریمی افزود: شهدا انسانهایی والا و بزرگوار بودند، اما همچون دیگر مردم زندگی کردهاند و زندگی آنها مملو از لحظات تلخ و شیرین است، بنابراین باید از کلیشهها فاصله بگیریم و روایتهایی واقعگرایانه و جذاب ارائه دهیم تا آثار تولیدشده برای نسل جوان جامعه قابللمس و تأثیرگذار باشد.
وی والا با اشاره به اهمیت کتاب در دومین کنگره ملی شهدای لرستان اظهار کرد: پیشبینی شده است که ۴۸۰ عنوان کتاب در این کنگره به چاپ برسد.
کریمی تأکید کرد: نگاه عدالتمحور در این دوره از کنگره حاکم است و همه ناشران استان در فرایند چاپ آثار مشارکت خواهند داشت.
مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به اهمیت شناسایی سوژههای تأثیرگذار و قوی گفت: توجه به ادبیات کودک و نوجوان در حوزه دفاع مقدس یکی از اولویتهای اصلی این کنگره خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: کتابخانهای اختصاصی متشکل از آثار تولیدشده در کنگره نخست و کتابهایی که در کنگره دوم منتشر خواهند شد، در محل دبیرخانه دائمی کنگره ملی ۶۵۶۲ شهید استان لرستان تأسیس خواهد شد.
نظر شما