تحصیل ۱۳۵۰ دانش‌آموز استثنایی در چهارمحال‌وبختیاری

رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به وجود ۵۰ مدرسه استثنایی در استان گفت: این مدارس نزدیک به یک هزار و ۳۵۰ دانش‌آموز را در ۱۰ گروه معلولیتی تحت پوشش قرار داده‌اند.

عباس داوطلب در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: گروه‌های هدف آموزش‌وپرورش استثنایی، شامل دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی، شنوایی، کم‌توان ذهنی، چند معلولیتی، معلولیت جسمی حرکتی، مشکلات ویژه یادگیری، اختلال رفتاری هیجانی، اوتیسم، آسیب گفتار و زبان، اختلال نقص توجه و بیش فعالی هستند.

وی افزود: خدمات به دانش‌آموزان استثنایی به منظور ارتقای کیفیت آموزش و فراهم کردن شرایط مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در تمام مقاطع تحصیلی ارائه می‌شود، همچنین سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و آموزش‌های مداخله به‌موقع نیز در ۱۶ مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به وجود ۵۰ مدرسه استثنایی در استان گفت: این مدارس نزدیک به یک هزار و ۳۵۰ دانش‌آموز را در ۱۰ گروه معلولیتی تحت پوشش قرار داده‌اند، همچنین، در حال حاضر سه هزار و ۷۶۹ دانش‌آموز تلفیقی در مدارس عادی درحال تحصیل هستند.

داوطلب بیان کرد: مدارس استثنایی استان با توجه به تنوع نیازهای دانش‌آموزان، برنامه‌های آموزشی خاصی را طراحی کرده‌اند که به ارتقای مهارت‌های تحصیلی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک می‌کند.

وی با اشاره به افزایش نرخ پوشش تحصیلی دانش‌آموزان استثنایی استان در سال‌های اخیر گفت: پس از دوران کرونا، تعداد دانش‌آموزان ثبت‌نام شده در مدارس استثنایی از یک هزار و ۲۱۰ نفر به یک هزار و ۲۳۱ نفر افزایش پیدا کرده است.

شهرداران و دهیاران شرایط ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان استثنایی را فراهم کنند

رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه تأمین وسایل نقلیه و تسهیل دسترسی دانش‌آموزان استثنایی به مدارس و مراکز آموزشی بر عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است، اضافه کرد: از شهرداران و دهیاران درخواست می‌شود تا در زمینه ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان استثنایی همکاری بیشتری داشته باشند، این همکاری می‌تواند به افزایش بهبود شرایط زندگی این دانش‌آموزان منجر شود.

کد خبر 823811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.