موضوع ولایت برای استاد پرورش اصالت داشت

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی استاد پرورش گفت: ولایت برای وی اصالت داشت و ارادتشان نسبت به افراد مادامی بود که در مسیر ولایت و جمهوری اسلامی بروند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد امروز _سه‌شنبه چهارم دی_ در مراسم گرامیداشت استاد پرورش با اشاره به زیست استاد پرورش در حوزه سیاست اظهار کرد: زیست سیاسی استاد پرورش قله شهرت وی در جامعه ما به حساب می‌آمد و از جهاتی مورد تأیید امامین انقلاب بوده و موید اصلی‌شان در این امر امامین انقلاب بودند.

وی با اشاره تصاویر منتشر شده از رهبر انقلاب و استاد پرورش افزود: از این تصاویر و در همان لحظات خوشحالی طرفین مشخص و نشان‌دهنده قرابت ویژه ایشان است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: استاد پرورش شخصی بود که در بیشتر شهرهای ایران تبلیغ دین می‌کرد و از ابتدای جوانی یعنی دوران سربازی مبلغ دین و دعاخوان بود و خود نیز جلسات معنوی سیر و سیره‌ای متفاوت داشته است.

نباتی‌نژاد گفت: در حوزه سلوک سیاسی، فعالیت سیاسی را مسیری را برای تعالی می‌دید و در این مسیر با جسارت وارد سیاست و اعلام موضع می‌شد و این کنشگری را قربت‌الله انجام می‌داد. از سویی رعایت چارچوب‌های اخلاقی از دیگر موارد منش سیاسی بود و بر این اساس اخلاق را فدای سیاست نمی‌کرد.

وی با اشاره به تشکیلات‌محوری استاد پرورش گفت: در جلسات و جمع‌بندی‌های سیاست اگر به تصمیمی می‌رسیدند که باید خدمت رهبر انقلاب می‌رسید، این واسطه استاد پرورش بودند، همچنین حریت و استقلال نظر از دیگر ویژگی‌های استاد پرورش بود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: ولایت برای وی اصالت داشت و ارادتشان نسبت به افراد مادامی بود که در مسیر ولایت و جمهوری اسلامی بروند، از سویی قرائت وی از ولایت‌پذیری امری مهم بود، برخی این امر را تفسیر به رأی می‌کنند اما استاد پرورش اینگونه نبود.

نباتی‌نژاد یادآور شد: تا آخرین سال‌ها از ایجاد تشکیلات ترسی نداشتند و در این مسیر حمایتگر بود و در این مسیر بی تکلف و بدون فرم‌زدگی حضور داشته و حتی نسبت به جلسات بسیار کوچک نیز اهمیت قائل بود.

در ادامه نیز حجت‌الاسلام سید عباس موسوی‌مطلق سخنران مذهبی اظهار کرد: استاد سید علی اکبر پرورش یک عالم فرزانه و مجاهد فی سبیل‌الله بود و رهبر انقلاب در خصوص ایشان فرمودند یار صدیق انقلاب بوده است.

وی افزود: ایشان از معتقدان به اصل ولایت فقیه بود که به جایگاه انقلاب و لایت فقیه معتقد بود و در دوره حیات خود همواره همنشین با اولیای الهی و افرادی همچون علامه طباطبایی و آیت‌الله بهشتی بود که در شخصیت ایشان مؤثر بود.

این سخنران مذهبی تاکید کرد: ایشان را به‌عنوان یک شخصیت سیاسی مؤمن، متدین و انقلابی می‌شناختیم، زیرا مشهور و خوش‌بیان بود، زمانی که درباره ابعاد ایشان مطالعه می‌کنیم به شخصیت بزرگ‌شان پی می‌بریم که نیازمند معرفی بیشتر به نسل جوان است.

حجت‌الاسلام موسوی‌مطلق گفت: از دیگر نقاط برجسته در زندگی ایشان این است که در در جایگاه مهم خبرگان قانون اساسی قرار داشته و دوران وزارت ایشان طلایی‌ترین دوره وزارت آموزش و پرورش است.

وی تاکید کرد: بازخوانی اندیشه و سلوک سیاسی ایشان برای همگان ضرورت دارد. ایشان با تمام دغدغه‌ها به معنویات توجه کرد.

کد خبر 822893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.