به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، حشمت الله عباسی صبح امروز _دوشنبه سوم دی_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای کسری آب شرب ساوه تاکنون شش حلقه چاه قدیمی احیا و ۱۵ حلقه چاه آب حفر شده که هشت حلقه آن تجهیز شده و وارد مدار بهره برداری قرار گرفته است.
وی افزود: میزان ذخیره آب سد ساوه که ۶۰ درصد نیاز آب شرب این شهر را تأمین میکند به کمترین حد ممکن خود رسیده، به طوری که میزان حجم آب سد از ۲۷۰ میلیون متر مکعب به کمتر از ۲.۵ میلیون متر مکعب رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: تا در اوایل سال آینده نیاز آبی شهر ساوه تأمین میشود.
عباسی ادامه داد: با ادامه روند کاهش آب سد الغدیر ساوه، از دیماه سال گذشته طرح تأمین آب اضطراری شهر ساوه کلید خورد و با انجام کار جهادی و شبانه روزی تاکنون بیش از ۱۵ حلقه چاه در مناطق مختلف دشت مرکزی ساوه حفاری شده است که از این تعداد تاکنون هفت حلقه به اتمام رسیده و طی روزهای اخیر هشتمین چاه نیز عملیات اجرایی و سه راهگیری و اتصال آن به خط اصلی انتقال به پایان رسیده و وارد فاز بهره برداری شد.
وی تصریح کرد: علاوه بر این ۱۵ حلقه چاه، شش حلقه چاه قدیمی نیز در قالب پروژه مدیریت داراییهای فیزیکی با انجام عملیات احیا و بازسازی به روش نوین نیترو پالس بازسازی شده است و به میزان شصت و دو لیتر بر ثانیه افزایش آب دهی حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تاکید کرد: با انجام اقدامات فوق هم اکنون برداشت از منابع آب زیر زمینی ۵۹۴ لیتر بر ثانیه افزایش پیدا کرده است در حالی که این رقم در سال گذشته ۳۶۰ لیتر بر ثانیه بود است.
عباسی اظهار کرد: با انجام به موقع این اقدامات ضمن عبور از پیک مصرف تابستان بدون قطع و نارسایی آب با جایگزینی منابع آب زیرزمینی به میزان ۵.۵ میلیون مترمکعب به نسبت مشابه یک سال گذشته برداشت آب از سد الغدیر ساوه کاهش پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه شرایط تنش آبی و عدم بارندگی ضروری است هفت حلقه چاه باقی مانده که تنها حفاری آن به اتمام رسیده است و با تأمین اعتبار لازم به میزان ۲۱۰۰ میلیارد ریال، عملیات احداث خطوط لوله و تجهیز آن انجام شود تا در اوایل سال آینده نیاز آبی شهر ساوه تأمین شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی افزود: میزان تولید آب شرب ساوه هم اکنون ۲۰۰ لیتر بر ثانیه از سد الغدیر ساوه تأمین میشود و ۵۹۴ لیتر هم از منابع زیر زمینی و در حال حاضر در مجموع حدود ۸۰۰ لیتر بر ثانیه تولید آب در ساوه داریم که تقریباً در وضعیت سر به سر در تولید و مصرف قرار داریم و از مردم محترم شهر ساوه درخواست داریم صرفهجویی بیشتری در مصرف آب داشته باشند.
عباسی عنوان کرد: در پیک مصرف در فصل تابستان، میزان آب مورد نیاز شهروندان ساوه ای حدود هزار و ۱۰۰ لیتر بر ثانیه است و در صورتی که سد الغدیر همین ۲۰۰ لیتر آب را برای مصرف آب شرب اختصاص دهد و این میزان تا تابستان کم نشود، حدود ۳۰۰ لیتر بر ثانیه کسری آب داریم که در برنامه داریم هفت حلقه چاه حفاری شده تجهیز و وارد مدار بهرهبرداری شود.
نظر شما