سعید حسنوند در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از سالهای ۹۳ و ۹۴، ۳۲ دوربین ثبت تخلف در مناطق مختلف کلانشهر اهواز از جمله در مدرس، بلوار شهید هاشمی، بلوار گلستان و میدان تپه به سمت برومی نصب شد.
وی با اشاره به پشتیبانی نکردن و تعمیرات این دوربینها افزود: به مرور زمان و از سالهای ۹۷ تا ۹۸، این دوربینها از چرخه فعالیت خارج شد و سال ۱۴۰۱ به شرایطی رسیدیم که از ۳۲ دوربین تنها ۹ دوربین فعال بود و بعد به هفت دوربین کاهش پیدا کرد که معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری اهواز باید علت این مسئله را مطرح کند.
رئیس پلیس راهور اهواز خاطرنشان کرد: با توجه به این شرایط، پیگیریهای لازم برای اوورهال کردن این دوربینها انجام شد، اکنون ۳۲ دوربین در اهواز فعال است و ثبت تخلف را انجام میدهد، بنابراین رانندگانی که از سرعتهای تخطی میکنند، اعمال قانون میشوند.
حسنوند عنوان کرد: با توجه به وضعیت جغرافیایی و پراکندگی اهواز، این تعداد دوربینها بسیار کم است و قابل مقایسه با دیگر کلانشهرها نیست، باید بپذیریم که اهواز کلانشهر است و یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در روز حدود ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار خودرو در این شهر تردد شناور دارند.
وی گفت: باید پنج تا شش برابر دوربینهای فعلی دوربینهای ثبت تخلف داشته باشیم تا مناطق حادثهخیز و حادثهآفرین را کنترل کنیم.
نظر شما