محمد رمضانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: اجرای پروژههای بهسازی سیما و منظر شهری، کف سازی، تملک و بهبود وضعیت معابر در هسته مرکزی شهر قم موجب شده تا رغبت شهروندان برای بهسازی بناهای قدیمی اطراف حرم مطهر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه با مشارکت مردم میتوان به ظرفیتهای عظیم هسته مرکزی شهر قم دست پیدا کرد افزود: اجرای پروژههایی مانند بلوار حضرت جعفر طیار (ع)، ادامه محور عمار یاسر، تملک مغازههای قبرستان نو و ساماندهی بازارچه حجتیه موجب شده است تا وضعیت سیما و منظر شهری اطراف حرم مطهر بهبود پیدا کند که در کنار اقداماتی مانند ایجاد پیادهراهها و محورهای تاریخی، جهشی مهم برای این محدوده شهری محسوب میشود.
مدیر منطقه ۷ شهرداری قم با اشاره به برخی از پروژههای در دست اجرا در این منطقه گفت: پروژه پیادهروسازی خیابان آیت الله طالقانی در حدفاصل عمار یاسر تا پل علیخانی با سرعت خوبی در حال پیش روی است و مشکلات طراحی آن حل شده و بحثهای بصری نیز در حال انجام است.
رمضانی با اشاره به کف سازی و بدنه سازی این محور اضافه کرد: در خصوص بهسازی خیابان طالقانی باید گفت که بر اساس برآوردها هزینه کف سازی ۶۰ میلیارد تومان و بدنه سازی نیز ۶۰ میلیارد تومان تخمین زده شده است.
وی با اشاره به جمعآوری ۳۰۰ تابلو و سایهبان ناایمن در این محدوده اظهار کرد: اقدامات انجام شده در این محدوده از گذشته تا امروز موجب شده یکی از ساختمانهای قدیمی اقدام به بهسازی نما و تغییر کاربری کند که این روند در حال ادامه است.
مدیر منطقه ۷ شهرداری قم با اشاره به برگزاری جلساتی با کسبه این محدوده گفت: ساختمانهای ناایمن بازرسی شده و مالکان مجاب شدند نسبت به بهسازی و ایمن سازی اقدام کنند.
رمضانی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها برای بهبود وضعیت برخی ساختمانهای فرسوده در اطراف حرم مطهر استفاده کرد اضافه کرد: میتوان از ظرفیت این قانون برای اصلاح سیمای شهری در هسته مرکزی شهر قم و پیشگیری از وقوع بحران در ساختمانهای ناایمن استفاده کرد اما اولویت شهرداری قم جلب مشارکت شهروندان است.
نظر شما