به گزارش خبرگزاری ایمنا، چند سالی میشود که حسینیه امام خمینی (ره) در ایام ولادت حضرت زهرا (س) میزبانی میهمانانی از جنس بانوان را عهدهدار است؛ دیداری که میهمانانی متفاوت از هر دیدار دارد، از بانوان استاد دانشگاه تا روستاییها و از همه مهمتر دهههشتادیهایی که قرار است این انقلاب را به اوج خود برسانند.
در دیداری که چند روز قبل رقم خورد، پیش از سخنرانی رهبر انقلاب بانوانی از گروههای مختلف از استادان حوزه رسانه تا فعال سینما و حتی فعال حوزه جوانان سخنرانیهایی داشتند و یکی از آنها مریم سهرابی، دختر دهههشتادی و برگزیده جشنواره کشوری قصهگویی بود که سخنرانی او مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفت و در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه برای بار چهارم بود که به بیت رهبری میرفتم، اظهار کرد: هر بار که به حسینیه امام خمینی (ره) میرفتم فضای خیلی خوبی داشت، از این نظر که افرادی که با آنها به بیت دعوت میشدیم، بسیار مهربان بودند، اما اینبار این نخستین دفعهای بود بهخاطر اینکه میخواستم سخنرانی کنم جلو مینشستم و رهبر انقلاب را از یک فاصله نزدیک میدیدم.
وی با اشاره به اینکه جمعیت مردم در دیدارهای عمومی زیاد است و همیشه در دیدارها آخر یا وسط مینشستم، افزود: در دیدارهای قبلی مردم بهقدری شوق شنیدن سخنرانی رهبر انقلاب را داشتند که حاضر بودند برای اینکه یک نفر جایش راحت باشد، او را روی پایشان جای دهند تا سخنرانی را گوش کنند.
نماینده دانشآموزان دهههشتادی در دیدار بانوان با رهبر انقلاب خاطرنشان کرد: حال و هوای این دفعه بسیار ویژه بود، باورم نمیشد که رو در رو بخواهم با رهبر انقلاب صحبت کنم؛ داشتن استرس و اضطراب طبیعی بود، چراکه جلوی بالاترین مقام کشور میخواستم سخنرانی کنم و هرکس که باشد، استرس میگیرد.
سهرابی گفت: ما سخنرانان آخر دست با رهبری دیداری داشتیم و لحظهای که حضرت آقا را دیدم باورم نمیشد که در این فاصله خیلی کم ایشان را میببینم و صحبت میکنم، برای همین گریهام گرفت.
وی با اشاره به محتوای سخنرانی خود اظهار کرد: من نماینده دانشآموزان دختر ایران بودم و باید دغدغه دانشآموزان را بیان میکردم، در همین راستا درباره دغدغه دانشآموزان که شامل کنکور، عدالت آموزشی، نابرابری امکانات، فشارهای روانی و اجتماعی برای کنکور و آینده شغلی که تأثیرات بدی روی جامعه ما میگذارد، صحبت کردم.
نماینده دانشآموزان دهههشتادی در دیدار بانوان با رهبر انقلاب ادامه داد: ما دانشآموزان دختر در این جامعه تشکیل خانواده خواهیم داد و مادران آینده هستیم و قرار است که بچههایی را تربیت کنیم که از نسل حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) باشند، در همین راستا در سخنرانی خود به کتاب مدیریت خانواده اشاره کردم که در آموزش و پرورش ما به آن هیچ توجهی نمیشود، در صورتی که میتوانیم با آن مهارت زندگی دانشآموزان را تقویت کنیم، تشکیل خانواده و نکات مهم را به آنها یاد دهیم.
سهرابی افزود: در سخنرانی خود به اجرای سند تحول بنیادین، اصلاح کتب درسی که دغدغه بسیاری از معلمان، معاونان، مدیران مدارس و آموزش و پرورش است و حتی دغدغه شخص رهبر انقلاب است، اشاره کردم.
وی با بیان اینکه دیدار رهبری حس و حال خیلی خوبی داشت و جای همه خالی بود، گفت: ایشان بعد از برنامه و در دیداری که با ایشان داشتیم با همه سخنرانان، مادران و همسران شهدا صحبت و نصیحتی کردند. من در آن زمان گریهام گرفت و گفتم: «حضرت آقا خیلی دوستتون داریم؛ آقا ما دهههشتادیها را از چفیه و انگشتر بینصیب نگذارید»، رهبری هم لبخندی زدند و گفتند: «این دهههشتادیمون رو بینصیب نگذارید» و به من چفیه و انگشتر هدیه دادند که واقعاً این لحظه توصیفناپذیر و خوب بود.
نماینده دانشآموزان دهههشتادی در دیدار بانوان با رهبر انقلاب اظهار کرد: از دوران خردسالی مجریگری میکردم، عضو هیئت اندیشهورزان دانشآموزی و خبرنگار بودم، در تشکیلات دانشآموزی آموزش و پرورش و سایر سازمانهای استان حضور داشتم و بر این اساس طبق مقامات و اجراهایی که داشتم آموزش و پرورش من را انتخاب کرد، فیلمی از من گرفتند که بگویم چه میخواهم به رهبر انقلاب بگویم، در ادامه وزارتخانه از من تست گرفت و من را به بیت رهبری معرفی کردند.
نظر شما