اعتبارات هزینه‌شده در خط ۲ مترو معادل ساخت ۳۰ تقاطع غیرهمسطح در شهر اصفهان است

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بالغ‌بر ۶,۲۰۰ میلیارد تومان در پروژه خط دو متروی این کلان‌شهر هزینه شده است و تا پایان سال جاری حدود دو هزار میلیارد تومان دیگر باید به این پروژه تزریق شود که این اعتبارات معادل ساخت ۳۰ تقاطع غیرهمسطح در شهر اصفهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی شامگاه گذشته _سه‌شنبه بیست‌وهفتم آذر_ در فصل چهارم برنامه تلویزیونی «اصفهان من» ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: خط دو متروی اصفهان، در بخش مصوب خود حدود ۱۴.۷ کیلومتر طول دارد که از ایستگاه کهندژ (شهید اشرفی اصفهانی) به ایستگاه دارک می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در این مدت شاهد ورود دو دستگاه حفار مکانیزه (TBM) به ایستگاه ابن‌سینا بودیم، افزود: در جبهه شمالی حفاری به‌صورت کامل انجام و حدود سه کیلومتر نیز در جبهه جنوبی و غربی حفاری شده است؛ در مجموع حفاری بیش از ۱۱ کیلومتر از ۱۴ کیلومتر تونل‌ها به سرانجام رسید.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: علاوه بر این از ۱۶ ایستگاه پیش‌بینی‌شده، بیش از ۱۱ ایستگاه با پیشرفت بالای ۹۰ درصد در مرحله سفت‌کاری قرار دارد که نشان‌دهنده تکمیل عملیات عمرانی جدی در این ایستگاه‌ها است.

صالحی گفت: این پروژه در مدت زمان حدود پنج سال اجرا شده است، در حالی که مدت زمان اجرای خط یک مترو با وجود تفاوت‌های موجود، حدود دو برابر این زمان بود که این موضوع نویدبخش بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از خط دو است.

وی بیان کرد: خط دو مترو دارای ویژگی‌های فنی برجسته‌ای بوده که در سطح بین‌المللی نیز قابل توجه است؛ حفاری در عمق ۳۰ متری زیر زمین، مدیریت آب‌های سطحی، نحوه تخلیه نخاله‌ها در این ارتفاع و عبور از بافت فرسوده شهر از جمله چالش‌های این پروژه بود که به دست متخصصان جوان و بومی اصفهان و ایران به بهترین شکل ممکن انجام شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نمونه اخیر این موفقیت ورود هم‌زمان دو دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه ابن‌سینا بود، اتفاقی که در سطح بین‌المللی نیز کمتر دیده شده است.

صالحی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ که مدیریت شهری دوره ششم فعالیت خود را آغاز کرد، تاکنون بالغ بر ۶,۲۰۰ میلیارد تومان در پروژه خط دو مترو هزینه شده است و تا پایان سال جاری حدود دو هزار میلیارد تومان دیگر باید به این پروژه اختصاص پیدا کند.

وی افزود: برای درک بهتر این عدد باید گفت که معادل ساخت ۳۰ تقاطع غیرهمسطح در شهر است؛ این موضوع نشان‌دهنده تمرکز و اولویت مدیریت شهری بر رفع معضلات ترافیکی و کاهش آلودگی هوای اصفهان از طریق این پروژه است، اگرچه می‌توانستیم منابع را به ساخت ده‌ها تقاطع غیرهمسطح اختصاص دهیم و عملکرد مدیریتی خود را به نمایش بگذاریم، اما با شناسایی اولویت‌ها، سرمایه‌گذاری روی این ابرپروژه انجام شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: امیدواریم سال آینده شاهد آغاز مرحله آزمایشی خط دو متروی اصفهان باشیم و طی دو یا سه سال آینده این خط به بهره‌برداری کامل برسد.

صالحی ادامه داد: این دستاورد در زمانی معادل نصف مدت اجرای خط یک محقق و تقدیم مردم اصفهان خواهد شد.

کد خبر 820726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.