مهدی غلامی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در حاشیه بازدید از رویداد نمایشگاهی «پژوهشهر» اظهار کرد: این برنامه فرصتی برای آشنایی پژوهشگران، دانشجویان و محققان با فعالیتهای پژوهشی شهرداری اصفهان و عناوین تحقیقاتی این مجموعه است.
وی افزود: برگزاری رویداد نمایشگاهی «پژوهشهر» مدل خلاقانه ارائه پروژههای پژوهشی مدیریت شهر برای عموم شهروندان اصفهان است که تسری آن به سایر ایستگاههای متروی این کلانشهر و در دورههای مختلف ضروری است.
مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخصهای اصلی پیشرفت و بالندگی هر جامعه به شمار میرود، بنابراین میتوان «پژوهش» را مهمترین رکن تحقق دانایی جامعه نام نهاد، البته موفقیت و توسعه پژوهش در هر جامعه نیازمند گسترش رویکرد پژوهشی (پژوهش مدار) در آن جامعه است.
غلامی ادامه داد: «شهر دانش مدار» رویکردی توسعهای است که هدف نهایی آن دستیابی به توسعه شهری پایدار و پیشرفت اقتصادی است؛ این شهرها میتوانند با بهرهگیری از دانش، راهکارهای مؤثری برای مشکلات پیدا و در عرصه رقابت جهانی فرصتهای تازهای ایجاد کنند.
وی گفت: هر چند برخی افراد، ویژگیهای شهرهای دانشمدار را نسبت بالای دانشجویان، دانشگاهیان، تنوع فرهنگی و اجتماعی، سطح بالای کیفیت زندگی، دسترسی آزاد به اطلاعات و زیر ساختهای دانش برمیشمارند، اما واقعیت آن است که در این گونه جوامع، خلاقیت و نوآوری به قشر خاصی محدود نشده است و تمام افراد و جامعه باید خلاق و نوآور باشند که در این راستا مدیریت شهری اصفهان گامهای خوبی برداشته و نمونه بارز آن نمایشگاه «پژوهشهر» است.
نظر شما