به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از گذشتههای دور تاکنون برای درمان مجبور هستند که علاوهبر رنج بیماری رنج سفر و هزینههای سنگین آن را در سایه نبود مراکز درمانی تخصصی بپردازند.
مردم استان برای درمان بسیاری از بیماریهای خود به استانهای همجوار نظیر شیراز، اصفهان و اهواز مراجعه میکنند و در بعضی موارد حوادث ناگوار رانندگی در مسیرهای رفتوآمد به این شهرها جان بسیاری از این بیماران را میگیرد، این مسائل در حالی است که کهگیلویه و بویراحمد هم از لحاظ منابع انسانی و هم از لحاظ موقعیت جغرافیایی و آبوهوایی و قرار گرفتن در کانون اتصال اصفهان، فارس، خوزستان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری در شرایط مناسبی قرار دارد و در صورت داشتن زیرساختهای درمانی مطلوب میتواند به کانون مراجعه در این زمینه تبدیل شود و گردشگری این دیار نیز رونق بگیرد.
اما قصه تلخ توجه نکردن به ظرفیتهای استان به درازای قدمت این دیار است و مردم استان نیز باید در سایه این بیتوجهی برای درمانهای تخصصی و حتی ساده جان خود را به جادههای ناایمن بین استانی بسپارند و درد و رنج بسیاری را تحمل کنند.
محمود شهامت، معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این باره گفت: سال گذشته مجوز ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی سرطان در مرکز کهگیلویه و بویراحمد صادر شد، اما هنوز کاری انجام نشده است.
وی افزود: ساخت این بیمارستان در کاهش هزینههای درمان مبتلایان به سرطان و کاهش نگرانی و معضلات خانواده آنان مؤثر است.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: این بیمارستان، نوید دسترسی آسانتر بیماران سرطانی به درمانهای پیشرفته را بدون اینکه لازم باشد از استان خارج شوند، فراهم میکند.
شهامت با اشاره به نبود اتاق عمل قلب در یاسوج مرکز این استان خاطرنشان کرد: یاسوج تنها مرکز استانی است که اتاق عمل قلب ندارد و به یک فوق تخصصی بیهوشی قلب نیاز مبرم وجود دارد.
نظر شما